24/4/17

El llibre i la rosa del meu Sant Jordi

Ahir va ser Sant Jordi, una diada molt maca i especial per a Catalunya. És un dia de goig, de passejar per la Rambla a triar la teva rosa preferida i el llibre que tens ullat entremig de la gentassa i sota un sol radiant, com el que va fer ahir.


Jo aquest any he pogut mirar totes les roses per quedar-me amb la que més em va agradar, com sempre, alguna que porti algun detall. Enguany un drac verd que agafa un cor amb la senyera dibuixada. M'encanta :)


I el llibre, un de cuina i a més d'una autora de Figueres, una llibretera molt enrotllada, l'Ester Marcos, amb La Cuina de la Néta. Un receptari amb idees fàcils de fer, per no complicar-te la vida però sempre per quedar i menjar bé.


El llibre és una mescla entre la practicitat de l'àvia de l'escriptora i la dedicació de la seva mare. Diuen que els barreges no són bones, en canvi aquesta a mi em sembla que ho pot ser!He fullejat algunes receptes i ja m'he fet una llista mental amb les que més m'han cridat l'atenció. Ja us les ensenyaré quan les faci.

Sempre fa il·lusió un llibre de cuina i si coneixes l'autora encara més, ja que en aquesta ocasió, l'Ester me l'ha dedicat molt gentilment!


Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario