14/9/16

[#Vacances]@goldencorral un buffet a dinar on vam parar!En el nostre primer dia de viatge, al sortir de Los Angeles cap al Gran Canton, ens esperava molta carretera. Sort que mirar per la finestra quan veus nous paisatges és força entretingut. I sobretot si passes pel desert del Mojave, fent part de la ruta 66.


La primera parada precisament la varem fer en un dels pocs cartells originals que queden d'aquesta famosa ruta.


Més tard vam parar a dinar en un Buffet lliure molt conegut a USA, fundat el primer a Carolina del Nord l'any 1973,  anomenat Golden Corral. Es tracta d'un buffet lliure molt gran, amb moltes opcions de plats diferents. Podies trobar des de tot tipus d'amanides fredes ja fetes, o els ingredients per fer-les al teu gust. Salses per amanir.


També plats mexicans, amb frijoles i carn, cheddar fos, fajitas, naxos, llet agria, carnitas, entre altres ingredients.

El que no podia faltar al buffet és la carn, Tenen una gran graella on couen entrecots de res, gall d'indi, pollastre, vedella, i te la cuinen a gust de consumidor.


També trobes plats ja fets com la vedella teryiaki, el pulled pork, boníssim, el més recomanable del buffet, el pastís de carn, pernil dolç cuit o el pollastre a la barbacoa.


Un detall que fa gràcia són les hamburgueses minis que fan a la graella i les serveixen amb un panet, un cogombret i formatge. Tenen molt bon gust i aroma de brasa.


Peix també en pots menjar, a la planxa o arrebossat, fins i tot gambes grans i petites arrebossades amb salsa de iogurt.


Com a fregits hi havia el ales o cuixes arrebossades estil americà. Hushpuppies, molt famoses allà, que són unes boletes de pa de blat de moro, arrebossades i fregides, una mica soses pel meu gust. Els americans mengen molts plats fets a partir del blat de moro, com també uns pans amb que acompanyen la carn o directament la panotxa a la brasa o els seus grans per a les amanides. La carns també l'acompanyen amb puré de patata o mongetes verdes.


I si vols pasta, tenen els famosos mac and cheese, plens de formatge cheddar. Aquest formatge allà te'l trobes arreu.


Una altra plat present al buffet era la pizza, dues classes de pizza, fetes al moment i que anaven reposant conforme s'acabaven, ja que tenien molt d'èxit. I la veritat és que no m'estranya perquè eren boníssimes. La massa cruixent però gruixuda i esponjosa per dins, ben carregada de formatge, tant la que portava salami com la de diferents formatges.I ja passem als postres, que hi arribes tip, però us diré pel meu gust que era lo pitjor del buffet. Potser és qué no estem acostumats a tanta dolçor. Un gelat de màquina amb toppings de xocolata, nubes o cookies trencades hagués estat millor que els pastissos que vaig tastar, llàstima que ho vaig descobrir tard.


Feien més goig que bons eren. Hi havia carrot cake, brownie, fudge de xocolata, pastís de formatge, mouse de xocolata, fondue de xocolata per sucar amb nubes, daus de pinya o maduixes. També pastís de crema amb merengue de llimona, que precisament aquest va ser el que més em va agradar, ja que els altres no em van fer el pes.


També hi havia pastís de poma, calent, acabat de fornejar, però la veritat és que nosaltres mengem lents i quan arribàvem a les postres ja no teníem gana ni temps.

Un punt a favor és que tenen postres sense sucre, molts ben aconseguits. A més a la web d'aquests restaurants disposen d'una taula amb totes les calories de tots i cada un dels aliments que ofereixen al buffet. Això ho trobo molt bé.

Podies triar opció sana amb una taula de fruita tallada: síndria, plàtan, pinya, meló... però d'això ja en menjo a casa, jeje.

Com a beguda la demanes al principi quan entres al restaurant i pagues i després hi ha noia que et van fent refills, és a dir, te l'emplena gratis totes les vegades que vulguis, Va inclòs en el preu, tant el refill com la seva propina. Aquests americans són l'hòstia, però un buffet així aquí no aniria malament. He estat a diferents buffets d'aquí i cap m'ha agradat com aquell.


El preu és molt bo tenint el compte la relació qualitat-preu. Nosaltres hi vam anar dos dies seguits, ja que de camí a Las Vegas, venint del Gran Canyon, també hi vam dinar.
El preu varia en funció de si és cap de setmana, el diumenge vam pagar més, però també cal dir que hi havia millor buffet i el dia laborable es paga menys i el buffet retalla un xic més l'apartat de carns. Tot i això un dia de diàri val 8 euros, ho trobo baratissim, que un buffet amb aquests plats pugui valer aquest preu. En comparació al que trobem aquí, hi ha molta diferència, tant en qualitat, quantitat i diversitat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario