2/9/16

Forn Ebre


Jo sóc feliç amb poca cosa. Nadar, passejar amb la meva parella vora la platja, viatjar, mirar una bona sèrie o pel.lícula ben acompanyada, un sopar romàntic i un bon esmorzar.


I és que començar el dia gaudint d'una peça recent fornejada és un plaer més de la vida, com molts altres relacionats amb el menjar.


Ara us mostraré algunes d'aquestes peces, del Forn Ebre, que menjades amb un bon llet i cafè et fan començar el dia amb energia i il.lusió.


Això si, no ho esmorzeu cada dia, ja que són productes amb una alta quantitat de greixos i sucres. Reserveu-vos la peça que més us agradi per degustar-la tranquilament el diumenge amb la vostra parella. Que aquestes coses, ben acompanyades, encara són millors.


Com veieu sóc molt fan de la xocolata, ja sigui líquida farcint un croisant, com de cobertura en els donuts o les palmeres.


Precisament les palmeres d'aquest forn les trobo molts bones, ja que les fan caramelitzades i així queden ben cruixents per la parta de sota que no està folrada de xocolata.


Els croisants de xocolata blanca tampoc estan malament, tot i que pel meu gust els trobo un pèl massa dolços.




No hay comentarios:

Publicar un comentario