7/9/16

[#Vacances] @united Airlines, una bona companyia

A gairebé ningú li agrada el menjar de l'avió. A mi tampoc m'apassiona però, jo potser sóc una de les poques persones que tinc curiositat per saber què hi haurà de menjar durant el vol. 


Fins i tot, us confessaré que hi ha hagut diverses vegades que m'ha agradat força el que m'han donat. Recordo una hamburguesa en un vol amb KLM de Moscú a Shirpol que no estava gens malament.


I precisament en aquest últim viatge que hem fet aquest estiu, en el vol d' United Airlines de Barcelona a Los Angeles, amb escala a Washington DC, que ens van donar un gelat anglès molt bo i també un pretezel calent amb gall d'indi i gouda fos que també valia la pena.


I quan a les begudes quan t'ofereixen vi o tota una ampolla de cervesa com quan tornàvem de Munich, també és un goig. I ara us faré una pregunta, sabeu quina és la beguda que més gent demana a l'avió? Penseu bé la resposta ja que molts de vosaltres segur que l'heu demanat; un suc de tomàquet, curiós oi? Això és perquè el tomàquet té un gust umami (saborós) que a l'avió apreciem més ja que perdem els nostres sentits per apreciar els sabors. Si en voleu llegir l'article complert, aquí ens ho expliquen amb més detall.


Doncs ve tots aquests menjars, uns més bons que altres, ens fan passar una mica millor les hores a l'avió. Ara us mostraré el que ens van servir de dinar amb aquesta companyia aèrea:

Primer ens van donar un snack, com uns palitos minis de pesto, molt gustosos i cruixents, amb un suc de tomàquet. Un entreteniment abans de dinar.


I després una altra beguda amb el menú, que podia ser vi i de menjar podies triar entre spanish pasta o chicken cassoulet. Es veu que l'Spanish pasta per a ells era una espècie de lasagna crec que farcida d'espinacs i amb tomàquet, formatge i alfàbrega o orenga al cim. La veritat és que feia bona pinta i la olor també era bona.

El menú que vam triar nosaltres va ser:

- Amanida de bulgur: amb enciam, pebrot vermell, pastanaga i la quinoa al dente.


- Guisat de pollastre amb verdures: ja veieu que mala pinta no fa i feia bona olor. Amb salsa de gust potent, guisat amb un toc de vi, portava espinacs, pastanaga, pollastre i mongeta blanca.


- pa integral amb mantega: aixì si que no canvia, et serveixen el pa ben fred, dur i gomós amb la mantega que acostuma a ser bona, tot i que massa freda també.


- un gelat de xocolata belga amb trufa: us diré que un gelat bonissim, cremós amb un gust deliciós de la trufa i la xocolata.


Es tracta d'una marca anglesa, Loseley que elabora els gelats de forma artesana amb llet de granja i productes de qualitat, perquè després diguin que a l'avió es menja sempre malament.


La veritat és que ja em va extranyar al veure la safata que no hi havía postres, però m'imaginava que passarien alguns bombons amb el cafè o alguna cosa de l'estil. Però després vaig veure l'assafatu (pq era un home ja entrat d'edat) amb una nevera i dic tenim gelattttttttttttt!!!!!!!!!!!!!!!!!


Una hora aproximadament abans d'aterrar ens van oferir el pretzel calent amb gall d'indi i gouda fos que us comentava abans, acompanyat amb un suc de taronja.


Ens va deixar molt bon gust de boca, tot i que ja estàvem cansats de volar i encara havíem de fer l'escala a Washington DC per després agafar el vol cap a LA.

No hay comentarios:

Publicar un comentario