9/9/16

[#Vacances] @thebonaventure, Genial a l'hotel The Westin Bonaventure Hotel & Suites a Los Angeles

Vam arribar a Los Angeles de nit, un xofer privat ens va venir a buscar a l'aeroport i ens va portar a l'hotel. Sortir de l'aeroport i respirar l'aire d'una nova ciutat i veure les llums i colors, un paisatge i gent diferent et fa sentir quelcom especial.


En direcció a l'hotel The Westin Bonaventure, només tens feina a observar per la finestra tot allò que pots i empapar-te al màxim de la ciutat, una ciutat on cada dia hi entren i surten milions de cotxes.


A aquella hora de la nit, el tràfic encara estava prou bé i vam arribar a l'hotel relativament d'hora. Massa just per sopar però, ja que l'horari americà és que a les 22h. tanquen la porta dels restaurants. Sort que al hall de l'hotel hi havia unes pomes verdes acabades de rentar, encara amb les gotes a la seva superfície, que a l'hora de fer el check-in no vaig poder resistim a agafar, al igual que la meva parella. Així que contents anàvem cap a l'habitació, pujant per un dels diversos ascensors de les diferents torres que tenia l'hotel.


Uns ascensors amb vistes a l'exterior d'aquesta gran ciutat. I un hotel molt luxós i còmode, amb un restaurant i bar de copes a la última planta, des d'on tens una vista privilegiada de LA.


Només ens vam allotjar una nit en aquest hotel, ja que l'endemà ens venien a buscar per començar el circuit i el primer dia anàvem al Gran Canyon.


L'esmorzar d'aquest hotel va estar molt bé. El servei t'acompanya a una taula i et demanen el que vols per beure, suc de taronja natural i cafè amb llet, en el nostre cas. Cal dir que els sucs de taronja que ens van servir eren naturals, acabats d'esprémer i fresquets, tal com ens agraden :)


Es tracta d'un buffet lliure, així que agafes un plat i et serveixes el que més t'agradi. L'assortiment era força gran, passant per plats calents com ous remenats, ous benedict, ous durs, bacon, patates fregides, salsitxes, tomàquets al forn i algunes sopes, entre altres.
També hi havia un apartat asiàtic amb verdures tallades fresques i sopes i arròs.


Com a dolç hi havia: croissants normals i d'ametlla tipus massapà, napolitanes de xocolata, diferents tipus de cereals per a la llet, melmelades, mel o sirop d'agave.

De pans n'hi havia diferents també. Tampoc hi faltava fruita: pinya, papaia, síndria, meló, plàtan, maduixes, taronja i smoothies de plàtan. La podies combinar amb iogurt grec, llet o afegir-hi fruits secs, com panses o nous.

Un punt molt bo és que oferien salmó fumat, al costat de les diferents safates amb enciam, blat de moro, remolatxa, tomàquet, feta, olives negres, entre altres.


La veritat és que va ser un esmorzar ben complert. Personalment el que més em va agradar van ser els ous benedict, recent fets. Combinats amb una mica de bacon cruixent, tal com el fan ells, són una delícia. A més estaven cuits just al punt i la salsa holandesa molt ben aconseguida. Eren molts fins al paladar.

En definitiva un esmorzar molt complert i variat i molt ben servits.

No hay comentarios:

Publicar un comentario