16/9/16

Breakfast @HIExpress Grand Canyon

En aquest post us he posat el títol en anglès, però segur que tothom ho ha entès, ja que quan viatges a l'estranger aquesta paraula l'entens bé només ja sigui per saber a quina hora obre el buffet :)


Si és que ja dic jo que l'esmorzar és l'àpat més important del dia, i això passa tan a aquí com als altres continents.


Vam dormir i esmorzar al Grand Canyon Holiday Inn Express, una cadena d'hotels ubicats per tot el món.
Vam fer un esmorzar americà, més senzill i amb menys per triar que el continental. Hi havia dos buffets simètrics, una a cada costat de la sala, petita, amb poca capacitat de gent. Jo havia llegit pel fòrums que s'emplenava molt ràpid, i en vistes d'això, vam anar-hi d'hora. 


En sortint nosaltres d'esmorzar hi havia tanta gent que alguns esmorzaven als sofàs del hall, petit també. Però vaja, no ens vam pas quedar amb gana tampoc. Al buffet hi havia magdalenes de tres tipus, amb cereals, llavors o fruits secs, bacon cruixent, hamburgueses, truites amb cheddar ja fetes, tot tipus de cereals, nous, granola, iogurts, fruita, cafè, llet calenta, freda i fins i tot desnatada.


També xocolata en sobre i màquines de pancakes que et fan el teu amb un minut i aleshores pots posar-hi sirop d'arce normal o lleuger o mel, fruita seca, melmelades o com si els vols fer salats també.


Per beure també hi havia sucs de taronja natural. Si volies torrades també hi havia pa de motlle o bagels i uns pastissos extra dolços, com el cinamon-roll que veieu a la foto, que molta gent agafava i que no feia mala pinta.


En fi, ja saps que si dorms al costat del parc no pots triar masses opcions. Ja vindran esmorzars molt més bons...

1 comentario:

  1. Yo no soy de desayunar hamburguesa pero si el día va a ser de turismo y caminata me llenaría el plato con un poco de todo jajaja Un beso y buen finde!!

    recetas de una gatita enamorada

    ResponderEliminar