25/5/16

Manhattan Neighborhoods

A Girona, ben aprop del Parc del Migdia, hi trobem aquest establiment de menjar americà, el Manhattan Neighborhoods. Segons ells, t'ofereixen una recopilació de la gastronomia dels diferents barris de Manhattan, d'aquí que li ve el nom del restaurant, barris de Manhattan.


El local és molt ampli, amb forces taules repartides a banda i banda. Disposa de futbolín, billar i pantalla gran per mirar els partits de fútbol.


La carta es basa en una extensa gamma d'hamburgueses Black Angus amb ingredients ben diversos com ara aros de ceba, maionesa de trufa, amanida de col, frijoles, salsa barbacoa, entre altres.


Quan als formatges també destacariem els americans com el Cheddar ( tot i que segons la història ve del Canadà) i el Pepper Jack (derivat del Monterey Jack), però també hi ha Taleggio, Provolone, rulo de cabra, Emmental, Gouda fumat o Brie.

Cada hamburguesa té un nom diferent, ben curiós, algunes de gàngsters de Nova York, i els ingredients que porta són ben variats i són els que caracteritzen l'hamburguesa. La combinació d'ells està pensada perquè cada hamburguesa t'aporti unes sensacions a unes altres. Aquí us deixo amb la carta del restaurant on hi ha el top ten de les hamburgueses de U.S.


A nosaltres, la veritat, és que ens va agradar molt, tant el tracte rebut com l'hamburguesa. Vam tastar la Kansas City, que portava formatge Gouda fumat, burger de vedella a la brasa, pulled pork (carn de porc desmenussada), patates fregides "chips"sabor de barbacoa de Masterpiece, ceba, amanida de col i salsa barbacoa en pa de burger amb semilles de sèsam. La combinació d'aquests ingredients era espectacular. Estàvem entre dues, però ens vam decantar per aquesta per pulled pork, ja que l'havíem tastat a Londres i ens va agradar molt. Aquí era més sec, però bonissim, amb el desfilat típic i el gust potent que té.


Cal dir que tots els ingredients s'hi noten i que la qualitat de la carn de l'hamburguesa és bona, tendra i gustosa. Servida dins d'un panet artesà. L'acompanyen  amb unes patates fregides amb all i julivert, a les quals no els hi cal res més.


Ah, i mentres ens preparaven la nostra hamburguesa, detall de la casa, uns naxos amb guacamole i salsa de formatge. Molt bo, t'alleugeria l'espera.


Per beure refrescos de màquina on pots fer tans refills com vulguis,típic del continent americà.


I ja per acabar us diré que no és gens car, cada hamburguesa costa 8 euros, és a dir que la relació-qualitat preu està més que assegurada.


Vam gaudir d'un àpat ràpid i bo i, de pas, vam carregar piles per veure el Temps de Flors a Girona.

1 comentario: