4/5/16

Espaguetis amb salsa de piquillos

La pasta a casa ens agrada molt i es pot presentar de tantes maneres, que podries menjar cada dia de l'any un plat de pasta diferent.


Nosaltres avui, com que teniem un pot de piquillos per casa, hem decidit fer-la amb una salsa de piquillos. Una recepta fàcil, bona i resultona, anem a veure!

Ingredients per a 2 persones:
  • 250 g. d'espaguetis
  • 200 ml de nata per cuinar
  • 1 pot de piquillos cuits
  • sal i pebre
  • oli d'oliva verge extra


Elaboració:

Bullim els espaguetis els minuts que indica el fabricant, sempre deixant-los al dente.


Per altra costat passem els piquillos amb el seu suc amb la nata pel túrmix.


Salpebrem i posem la salsa a escalfar amb un rajolí d'oli d'oliva extra, perquè agafi de pas un toc d'espessor.

Servim els espaguetis amb la salsa pel cim i formatge ratllat o sense, com preferiu :)


Consells de degustació:

Queda un plat molt gustós, sobretot si t'agrada notar el gust més potent del pebrot. Us recomano afegir una ceba tallada ben petita i fregida a la salsa a l'hora de passar-la pel túrmix, ja que hi dóna un gust més bo encara.

Contingut calòric:

La pasta ens proporciona energia de llarga durada, és a dir que si la mengem al migdia tindrem calories en forma de sucre durant les primeres hores de la tarda.
Els piquillos són poc calòrics i ens hi proporcionen fibra, vitamines, destacant la C sobretot i minerals. També és una font de licopè, un antioxidant que ens ajuda a estar joves.
I el punt més calòric l'aporta la crema de llet, tot i que si volem alleugerir la recepta hi podem posar llet evaporada.

No hay comentarios:

Publicar un comentario