Un plat que m'agrada molt són els popets, és que el pop, és el meu cefalòpode preferit :)
M'agrada a la brasa, a la gallega, amb all i julivert i en salsa, per a sucar-hi pa, com és el cas de la recepta d'avui. Una recepta feta per ma mare però que us explico molt bé com fer-la!
Ingredients per a 4 persones:
Elaboració:
Posem la ceba i l'all picadets en una cassola amb un bon raig d'oli i deixem que vagi coent a poc a poc.
Un cop nets els popets els afegim a la cassola i hi incorporem una fulla de llorer. Deixem que vagi fent xup-xup a foc mitjà.
Tot seguit hi afegim el tomàquet ratllat i ho deixem coure uns cinc minuts. Hi triem el vi i deixem al foc fins que els popets estiguin ben cuits.
Per últim hi tirem els pèsols, una picada d'all i julivert i la xocolata. Salpebrem i ho cuinem cinc minuts més i ja ho tíndriem.
Bon profit!
M'agrada a la brasa, a la gallega, amb all i julivert i en salsa, per a sucar-hi pa, com és el cas de la recepta d'avui. Una recepta feta per ma mare però que us explico molt bé com fer-la!
Ingredients per a 4 persones:
- 1 kg. de popets
- 500 g. de pèsols de la pagesa
- 2 cebes mitjanes de Figueres
- 2 o 3 tomàquets madurs ratllats sense pell
- 2 grans d'all
- julivert
- llorer
- 1 copeta de vi blanc
- oli d'oliva verge extra
- sal
- pebre
- un trosset de xocolata negre
Elaboració:
Posem la ceba i l'all picadets en una cassola amb un bon raig d'oli i deixem que vagi coent a poc a poc.
Un cop nets els popets els afegim a la cassola i hi incorporem una fulla de llorer. Deixem que vagi fent xup-xup a foc mitjà.
Tot seguit hi afegim el tomàquet ratllat i ho deixem coure uns cinc minuts. Hi triem el vi i deixem al foc fins que els popets estiguin ben cuits.
Per últim hi tirem els pèsols, una picada d'all i julivert i la xocolata. Salpebrem i ho cuinem cinc minuts més i ja ho tíndriem.
Bon profit!
Que ricos :) a mí me encantan de todas las formas! Pero a tu manera se ven muy ricos. Un beso
ResponderEliminarrecetas de una gatita enamorada