14/7/15

Verdures saltejades amb pollastre i salsa de soja i sèsam

Ara a l'estiu les esbergínies si els carbasson estan en el seu millor moment. A més amb les calors cal fer plats més aviat lleugers. Fer cuinats de fàcil digestió és el que més bé ens anirà per a no tenir tanta calor. Una bona idea és fer servir un wok per cuinar verdures i a l'hora carns i poder-ne fer plat únic.


Nosaltres no disposem d'un wok però hem fet servir una paella per a fer un saltejat de verdures amb pollastre i salsa de soja i sèsam. Una recepta baixa senzilla de cuinar i molt apetitosa.

Ingredients per a 2 persones:
  • 2 carbassons
  • 2 esbergínies
  • 1 petxuga de pollastre
  • oli d'oliva verge extra
  • salsa de soja
  • sèsam en gra
  • sal i pebre

Elaboració:

Primer rentem les verdures ben netes i les tallem a daus petits. Les saltejem en una paella amb una mica d'oli d'oliva.


Paral.lelament fem el pollastre a la planxa amb un rajolí d'oli. Una vegada cuit, el tallem a tires i l'afegim a la paella on estem cuinant les verdures. Salpebrem i seguim remenant fins que les verdures quedin ben cuites.


Abans d'apagar el foc hi tirem dues cullerades de salsa de soja i el sèsam, a gust de consumidor.


Comentari dietètic:

Queda un plat molt bo sense necessitat de que aporti un excés de calories.
Amb l'ús de verdures obtenim una bona quantitat de vitamines.
Al afegir proteïna en forma de carn blanca com és el pollastre, podem convertir aquesta preparació en plat únic i pràctiment sense greix, només el de l'oli del saltejat.


Així doncs ja sabeu si teniu verdures a casa, pebrot, ceba, porros, pastanaga, podeu cuinar-les amb pollastre, també gall d'indi o vedella i obtindreu un plat ben nutritiu però poc calòric.

1 comentario:

  1. Un plato muy rico y completo con todas las verduritas. Un beso!!

    Recetas de una gatita enamorada

    ResponderEliminar