Les patates fregides solen agradar a agirebé tothom. Un plat fàcil de fer i que sempre acompanya bé un bon tall de carn. En aquesta ocasió les patates que us proposo són diferents, per canviar una mica de les típiques fetes amb oli d'oliva i prou.
Ingredients per a 2 persones:
Elaboració:
Primer de tot escalfem l'oli d'oliva en una paella a foc suau, la temperatura és important. Mentres tallem les patates a trossets petits, no gaire gruixudes.
Una vegada tinguem l'oli calent hi afegim les patates remoguent cada poca estona. Paral-lelament en un morter fem una barreja amb l'all i julivert, 4 cullerades de vinagre de sidra i 3 d'aigua. Mesclem bé tot i reservem.
Quan les patates estiguin al seu punt, no gaire torrades, més aviat tovetes com si fessim truita de patata, apaguem el foc i sense retirar-les de la paella, traiem l'excés d'oli, deixant-ne poquet.
Tornem a encendre el foc i evoquem la mescla que havíem fet anterioment. Fregim fins que les patates agafin un color més torrat i ja les podem emplatar.
Cal dir que són molt bones i gustoses, si us agraden amb un gust més potent podeu intensificar l'all o el julivert.
Una manera diferent de menjar patates fregides.
Ingredients per a 2 persones:
- 5 patates mitjanes
- all i julivert Gourmet Garden
- oli d'oliva verge extra
- 4 cullerades de vinagre de sidra Mayador
- sal
- 3 cullerades d'aigua
Elaboració:
Primer de tot escalfem l'oli d'oliva en una paella a foc suau, la temperatura és important. Mentres tallem les patates a trossets petits, no gaire gruixudes.
Una vegada tinguem l'oli calent hi afegim les patates remoguent cada poca estona. Paral-lelament en un morter fem una barreja amb l'all i julivert, 4 cullerades de vinagre de sidra i 3 d'aigua. Mesclem bé tot i reservem.
Quan les patates estiguin al seu punt, no gaire torrades, més aviat tovetes com si fessim truita de patata, apaguem el foc i sense retirar-les de la paella, traiem l'excés d'oli, deixant-ne poquet.
Tornem a encendre el foc i evoquem la mescla que havíem fet anterioment. Fregim fins que les patates agafin un color més torrat i ja les podem emplatar.
Cal dir que són molt bones i gustoses, si us agraden amb un gust més potent podeu intensificar l'all o el julivert.
Una manera diferent de menjar patates fregides.
Las patatas siempre gustan de todas las maneras, pero así tienen que estar geniales con todos estos sabores.
ResponderEliminarUn abrazo!!!
Cocinando con Montse
Pues si que tienen que estar ricas :) así creo que no las comí nunca pero seguro que me gustan! Un beso
ResponderEliminarRecetas de una gatita enamorada
Diferents i molt bones! Me les emporto amb el teu permís Lidia! Un petó maca!
ResponderEliminar