14/1/15

Nou col-laborador al blog: Gallina Blanca

Tots conèixem els brous de Gallina Blanca, les seves cremes de verdures o bolets, les pastilles per enriquir els nostres plats, però el que potser ja no sabem és que han incorporat molts altres productes que ens poden solucionar un plat o agilitzar-nos la seva preparació.


Per exemple tenen una beixamel ja feta, que per un moment donat que fem uns canelons ens aniria perfecte.

També disposen d'una gama de salses per a la carn, com la de xampinyons o la de pebre verd, que han de ser bonissimes. A part de tots els seus brous, tants els de bric com els de sobre a punt ja per consumir. Per aquests mesos de fred, arribar a casa i prendre't una de les seves sopes ben calenteta és glòria.
I si volem elaborar algun plat més sofisticat, pel cap de setmana per exemple, també ofereixen brous per a paella o fideuà o, perquè no, un bon arrós de diumenge. I millor encara, també pots gaudir d'un dels seus risottos.
Finalment també us diré que ara està molt de moda el tema del menjar japonès, doncs ells no s'han enrera i han tret uns fideus a punt per escalfar i fer les delícies de més d'un, ràpid i fàcil.


Si passeu per la seva pàgina web tenen un munt de receptes temptadores.

Jo tindré l'ocasió de poder provar una gran varietat dels seus productes i no patiu, que ja us els aniré mostrant, tant si els mengem directe com si en fem algun recepta més elaborada.

De moment us avanço els productes que anirem mostrant:


No hay comentarios:

Publicar un comentario