13/1/15

Una taronja captura-greixos

Llegeixo molts blogs per la xarxa, sobretot de cuina. M'agrada descobrir receptes noves o elaborar-ne de diferents, a vegades un mateix plat es pot fer amb diveroso ingredients diferents. També serveixen per agafar idees, en el meu cas sobretot. Miro la recepta d'algun blog i aleshores la versiono a la meva manera, ja sigui més al meu gust o perquè diposos d'altres ingredients a casa.

Aquesta vegada he llegit un molt bon consell del blog "receptesmaica.cat" i he decidit explicar-vos-el. És una magnífica idea, i més ara que tots portem uns kilets de més de les Festes de Nadal o si més no per fer plats més saludables.

Es tracta de que quan cuinem un guisat o un rostit al forn ja sigui de porc, de gall d'indi, de xai o de la carn que sigui col-loquem a la safata del forn una taronja sencera, només rentada. Això fa que el greix del guisat o rostit quedi a dins la taronja. Si ho volem comprovar, només hem de partir la taronja per la meitat per veure-ho.

La taronja no modifica el gust del guisat o rostit, simplement el fa més lleuger.

Si es vol també es pot posar amb botifarra, salsitxa o xoriç. Posem la taronja a la cassola amb aigua bullent i hi tirem la butifarra previament punxada i en cinc minuts el greix estarà a la taronja!

Una altra cosa que afegiré és que després d'un àpat més greixós, com ara un guisat o rostit, menjar una taronja de postres ens anirà bé, ja que ens ajudarà a digerir el greix i la fibra de la taronja l'arrastrarà per tal que no l'absorbim tot. A més estarem aportant a l'organisme una bona quantitat de vitamina C, que ens anirà bé perquè estiguem més protegits de cara al refredat. En el proper post us n'explicaré més...

Post patrocinat per Supernaranjas.

No hay comentarios:

Publicar un comentario