23/1/15

[Viatge #NY] Supermercats @wegmans, #USA

No sé si la paraula supermercat és adient per aquestes grans superfícies d'alimentació i restauració. I és que aquests americans tot ho fan a lo gran, començant pel cotxe que conduiexen, normalment pick-ups o monovolums i altres 4x4 i acabant pel que mengen clar. Suposo i espero que no tothom, pel bé de l'increment de l'obestitat però pel que vam poder veure...

De fet a les afores de Nova York, que es on es troben aquestes cadenes de supermercat, Wegmans, tothom hi acostuma a fer la compra i de pas es queden a menjar-hi.
En algun altre post ja us he explicat el sistema a pes en què consiteix i lo extens que està en aquella zona. No sé si es hi surt a compte, ja que les safates que agafen les emplenen però si hi van penso que si. De fet el menjar tampoc és dolent, recent fet i es va repostant. Crec que és el millor que pots trobar allà, imagina.


Us deixaré amb algunes fotos perquè us feu una idea aproximada de la dimensió del supermercat, només veient els seus llargs i amples passadissos plens de menjar americà i de totes les cultures.


Com no també venen una gran diversitat de donuts, mai n'havía vist de tants sabors i així frescos. La veritat és que fan bona pinta, al igual que els seus muffins.


1 comentario:

  1. Me encantan tus recetas y tu blog.
    Me sigues en Twitter.
    Estaré encantada de tenerte por el blog. http://motivadaconlacocina.blogspot.com.es/

    ResponderEliminar