25/1/15

[Viatge #NY] Esmorzem al @TGIFridays de l'hotel @Sheratonatfalls

Mentres érem a Niàgara, els esmorzars de l'hotel Niagara At The Falls (@Sheratonatfalls) es feien al TGI Fridays (@TGIFridays) que hi havia a sota, on durant la nit era la franquícia de fast food normal i corrent i als matins, tant servia per hostes com per la gent no allotjada a l'hotel.


L'esmorzar era tipus buffet lliure, consistent en una varietat tant dolça com salada. Començant pel salat, hi havia dos tipus de formatge, el Cheddar i el Monterey, bacon, pernil dolç cuit, una mena de pernil salat, ous remenats, salsa de tomàquet i pebrot, daus de patata fregits, hamburguesetes i salsitxes.


Tot això ho podíem combinar en diversos tipus de pa: de motlle blanc o integral, baggels i de barra amb cereals.
Per la part dolça, disposàvem de muffins, "tortitas", unes pastetes alemanes i sirope d'agave, mel, mermelada per acompanyar-hi.
També hi havia iogurt a granel, cereals, philadelphia normal, que tots coneixem i philadelphia de maduixa.


Dins l'apartat de begudes, hi teníem llet sencera o desnatada per acompanyar al dolentíssim cafè americà i suc de taronja que et venien a servir cada cop que els hi demanaves.


Una bona dada a destacar, és que aquí es disposava d'una gran varietat de fruita fresca: pomes, plàtans, kiwi, pinya, aranyons, etc...

En resum, un esmorzar americà, correcte, però no a l'alçada del que m'esperava per tractar-se d'un hotel de la cadena Sheraton, ja que no m'imaginava que hauríem d'anar a un local d'una franquícia en lloc de disposar d'un espai propi de l'hotel on poguéssim escollir un altre varietat d'aliments per esmorzar.


1 comentario:

  1. Ostres Lidia quina enveja! Que bé que t'ho montes! jejejeje Un viatge alucinant, això, que em moro d'enveja! No se si saps que organitzo un concurs al meu blog, sortegem un lot de productes Castey valorat en 160€, tens tota la informació al bloc, m'encantaría comptar amb tu, a veure si t'animes! Una abraçada guapa!

    ResponderEliminar