15/12/14

Restaurant 9 Buffet

El Restaurant "9 Buffet" es tracta d'un bufet lliure. Situat al costat del centre comercial Carrefour, disposa d'un ampli menjador amb taules separades i una gran selecció de plats.

Els plats estan dividits en cinc seccions diferents: una d'entrants freds amb embotit com pernil salat, xoriç, botifarra, amanides de patata, de llegum, ensaladilla russa, patès, gambes, musclos a la marinera i amb maionesa, entre altres plats freds.

Plat amb xató, tonyina, botifarra de cap i pa amb tomàquet amb anxoves i seitons

També hi ha una altra taula amb plats freds amb xató, anxoves, seitons, pa amb tomàquet, olives, tomàquet amanit amb herbes i formatge fresc, maionesa, pa sucat amb tomàquet, endívies amb salmó i algun altre ingredients per crear-te una bona amanida.


Aleshores hi ha una única taula amb els plats calents, distribuïts en carns guisades, rostides i pastes, com per exemple canelons de carn, canelons d'espinacs, paella, fideuà, callos, peus de porc, galta de porc, xurrasco, hamburgueses a la planxa, pinxos de pollastre marinats a la brasa, pollastre rostit, costelló guisat, mandonguilles amb pèsols, truita de patata i carbassó farcit.


Tampoc hi faltaven les fritures, com serien aletes de pollastre fregides, croquetes de pernil, de bacallà, de jabugo, crestes de tonyina, daus de patata.


També hi ha plats de peix com bacallà amb samfaina, bacallà  a la mussolina d'all, cues de rap, brunyols de bacallà, pebrots del piquillo i algun altre que ja no recordo.


Quan als postres hi ha dos espais: un amb galetes de nata, tipus "boer", també fruits secs: ametlles, avellanes, panses i figues, algunes altres galetes artesanes i cava i licor dolç.


I a l'altra taula, més gran, hi trobem: flam, nata, púding, mousse de maduixa, crema catalana, poma farcida de crema cremada, pastissets petits (de llimona i tiramisú, sinó recordo malament), formatges i fruita. La fruita és ben variada: pinya, meló, taronja, plàtan, peres al vi, mandarines. També hi ha iogurts i mousse de xocolata i nata envasats.

Tots aquests plats i una beguda que pot ser aigua, vi, graciosa o un refresc per 13'80 els dies laborables i 18'50 els caps de setmana. El preu no està malament si t'agrada poder triar entre una gran varietat de plats i degustar-ne varis.


Jo personalment prefereixo menjar de carta, aquests bufets mai m'han agradat. Crec que val més qualitat enfront de quantitat, però vaja els plats casolans estaven ben cuinats. Sobretot la samfaina del bacallà era deliciosa, les verdures molt ben cuites i dolces.

Quant als postres em va agradar el flam i el fet que hi posen fruits secs al bufet.

No hay comentarios:

Publicar un comentario