Com que estem a les portes del Nadal, us deixo amb unes postres que sempre van bé per acompanyar el café. No tot han de ser turrons i tortell no?
Ingredients:
Elaboració:
Agafem la xocolata fondant, la tallem a quadradets petits i la posem a fondre al microones amb intervals intermitents per tal que no s'ens cremi. L'anem vigilant i remenant perquè la temperatura de la xocolata s'iguali i es vagi fonent.
Una vegada la xocolata fosa i barregem les ametlles i amb l'ajuda d'una cullera anem fent petits pilonets. Els disposem en un paper i els deixem refredar a temperatura ambient o a la nevera si tenim més pressa.
Una vegada refredats els desanganxem del paper i els diposem en una safata per servir.
Queden molt bons i són fàcils de fer, la única pega és que si no volem que la xocolata quedi blanquinosa l'hauriem d'atemperar.
Ingredients:
- 1 tauleta de xocolata negre fondant
- trossos d'ametlles torrades
Elaboració:
Agafem la xocolata fondant, la tallem a quadradets petits i la posem a fondre al microones amb intervals intermitents per tal que no s'ens cremi. L'anem vigilant i remenant perquè la temperatura de la xocolata s'iguali i es vagi fonent.
Una vegada la xocolata fosa i barregem les ametlles i amb l'ajuda d'una cullera anem fent petits pilonets. Els disposem en un paper i els deixem refredar a temperatura ambient o a la nevera si tenim més pressa.
Una vegada refredats els desanganxem del paper i els diposem en una safata per servir.
Queden molt bons i són fàcils de fer, la única pega és que si no volem que la xocolata quedi blanquinosa l'hauriem d'atemperar.
No hay comentarios:
Publicar un comentario