24/12/14

Ametlles i avellanes de xocolata de pastisseria

Fa un any aproximadament van obrir una pastisseria, el Parc Bosc (anomenada així ja que la primera es troba en aquest barri), artesana al nostre barri i fan unes dulces bonissimes. Hi hem provat els seus bombons, les Montserratines, els Tramuntanats, els seus croisants de xocolata, entre altres delicatessens.

Ahir va tocar el torn d'avellanes i ametlles banyades amb xocolata negre i amb llet. Què puc dir-ne? Res que no salti a la vista, a la bona pinta que fan i  a la presentació qie ofereixen. Venen en un envàs de plàstic tranparent allargat i veus tot aquell bé de déu a dins, és per menjar-t'ho a l'instant. Bé de fet, va ser regalar-m'ho ahir el meu marit perquè feiem 8 anys que ens vam conèixer i ja enectar-ho per deleitar-ho. Una celebració ben dolça i bona. A més va fer trampa perquè ens vam aturar el seu aparador per observar els dolços i pastes que elaboren i ja els vaig fitxar :)


Eren realment molt bons, la xocolata fina com una mala cosa i el contrast amb l'ametlla i l'avellana, aquell toc cruixent que té al mossegar és una delícia!

Gràcies Ramon!

No hay comentarios:

Publicar un comentario