Fa un any aproximadament van obrir una pastisseria, el Parc Bosc (anomenada així ja que la primera es troba en aquest barri), artesana al nostre barri i fan unes dulces bonissimes. Hi hem provat els seus bombons, les Montserratines, els Tramuntanats, els seus croisants de xocolata, entre altres delicatessens.
Ahir va tocar el torn d'avellanes i ametlles banyades amb xocolata negre i amb llet. Què puc dir-ne? Res que no salti a la vista, a la bona pinta que fan i a la presentació qie ofereixen. Venen en un envàs de plàstic tranparent allargat i veus tot aquell bé de déu a dins, és per menjar-t'ho a l'instant. Bé de fet, va ser regalar-m'ho ahir el meu marit perquè feiem 8 anys que ens vam conèixer i ja enectar-ho per deleitar-ho. Una celebració ben dolça i bona. A més va fer trampa perquè ens vam aturar el seu aparador per observar els dolços i pastes que elaboren i ja els vaig fitxar :)
Eren realment molt bons, la xocolata fina com una mala cosa i el contrast amb l'ametlla i l'avellana, aquell toc cruixent que té al mossegar és una delícia!
Gràcies Ramon!
Ahir va tocar el torn d'avellanes i ametlles banyades amb xocolata negre i amb llet. Què puc dir-ne? Res que no salti a la vista, a la bona pinta que fan i a la presentació qie ofereixen. Venen en un envàs de plàstic tranparent allargat i veus tot aquell bé de déu a dins, és per menjar-t'ho a l'instant. Bé de fet, va ser regalar-m'ho ahir el meu marit perquè feiem 8 anys que ens vam conèixer i ja enectar-ho per deleitar-ho. Una celebració ben dolça i bona. A més va fer trampa perquè ens vam aturar el seu aparador per observar els dolços i pastes que elaboren i ja els vaig fitxar :)
Eren realment molt bons, la xocolata fina com una mala cosa i el contrast amb l'ametlla i l'avellana, aquell toc cruixent que té al mossegar és una delícia!
Gràcies Ramon!
No hay comentarios:
Publicar un comentario