23/12/14

L'últim Instagram de l'any

Sí, diumenge passat vam anar a l'últim Instagram de l'any, celebrat a Blanes, un dels millors per mi. Perquè?

 

Doncs perquè, tot i que al matí, al baixar del cotxe feia un fred que et pelaves per l'aire fred que venia, després una vegada el trenet ens va pujar al Jardí Botànic Marimurtra es va calmar tot.


Feia més sol i passejant pels jardins entre les plantes i les vistes era espectacular. Com també ho va ser no només el lloc triat per l'esmorzar sinó també les pastes i panets que hi havíen. Cedits per la Pastisseria Orench de Blanes, ens van oferir unes plates amb panets de Viena farcits d'embotit: pernil salat, formatge, xoriç i mortadela.


De dolç: donuts minis de sucre, ensaïmades petites, croissants petits amb banyes i de xocolata per dins i per fora i xuixos. Una meravella de pastes, sobretot els donuts molt esponjosos, així com els xuixos amb una pasta molt ben feta i la crema del farciment ben fina i els croisants de xocolata, una delícia, xocolata negre en barra a dins i cobertura cruixent excel-lent per fora.


Per beure no hi va faltar sucs de taronja, pinya o préssec, Cacaolats i cafè amb llet. Sense paraules, tot veient la vista de Blanes i com sempre, amb bona companyia.

I ja per acabar de rematar, després de l'esmorzar em van donar un premi, un diploma com a Ambaixadora de la Costa Brava Pirineu. És a dir un premi per haver fet tota una gran difussió amb les meves fotos a través d'Instagram. No podia estar més contenta que encara li van donar al meu home i al meu pare :)

Ah, i també ens van obsequiar amb un cactus i unes Carboneres, uns bombons típics de Blanes elaborats per la Pastisseria Orench, la mateixa que ens va oferir el magnífic esmorzar.

No hay comentarios:

Publicar un comentario