24/12/14

Baba Döner Kebab

Han obert una altra botiga de Kebabs. Sé del que estan fets, bé o gairebé perquè sovint costa saber-ho exactament i més últimament que surten noticies que troben carn de cavall a aliments on suposadament no n'hi hauria d'haver.

Doncs bé, nosaltres som atrevits, jeje, i vam anar a provar aquest lloc nou. Situat al c/Pep Ventura de Figueres, s'hi troba el Baba Döner Kebab. Regentat per àrabs que no parlen gairebé l'espanyol, lo just per demanar com vols el teu kebab i llestos.

Jo vaig optar per un de vedella amb totes les verdures menys la ceba, que després em torna durant hores.
De verdures t'hi posen: enciam iceberg,  remolatxa, carrota i olives trinxades (aquestes no són verdures, però hi donen gust).
De salses t'hi posen la blanca típica, feta a base de iogurt, i una de picant que en aquesta ocasió picava lo suficient i era bona. Ambdues artesanes, a la picant hi havía un gra de la guindilla i tot.


El preu al fer poc que havien obert feien una promoció, que si de per si sol és un menjar econòmic, aquesta vegada estava baratissim, per 2'5 euros tenies el kebab, que és el preu normal que oferiran, però et regalaven la beguda. No obstant sense oferta d'obertura les begudes valen 1 euro i si vols patates 1'5.

Si que haig de dir, que en comparació amb el kebab que soliem menjar més sovint abans de saber tot el que portava, aquest és menys abundant, ja que no el varen emplenar tan com al de la General.

No hay comentarios:

Publicar un comentario