11/11/14

Una escapada a @canjoucasarural

Can Jou és una casa de turisme rural situada entre mig camí d'Olot i Besalú, a Sant Jaume de Llierca i concretament a la Miana.

El turisme rural ja fa uns quants anys que s'ha posat més de moda i cal dir que és una bona opció per allotjar'shi. Sobretot si vols gaudir de la natura ja que el paisatge que l'envolta et permet fer moltes activitats com passejades en cavall, rutes de senderisme, entre altres.

Les habitacions són grans i força acollidores. I una bona cosa que ofereixen és el menjar ja que sol ser de producte de proximitat i fresc.

Nosaltres hi vam esmorzar i vam poder observar-ho. La sala on s'esmorza és molt bufona, amb taules i cadires de fusta i amb unes vistes espectaculars. Cal dir que esmorzar en aquest lloc, amb la tranquilitat que ofereix, i amb bons productes és tot un plaer.


Hi havía diferents pans: integral amb llavors (sèsam, pipes, entre altres), integral amb panses i normal. Tots pa de pagès rodó, molt ben elaborat i fornejat, la crosta més cruixent i bona molla. Tenies la opció de torra-lo, així encara estava més bo, i sucar-lo amb tomàquet de penjar, sal i un bon oli d'oliva verge extra.


També oferien unes plates d'embotits tallat com 3 tipus diferents de formatges, botifarra negre i blanc,a fuet, xoriç, llonganissa, llom i pernil salat, aquest més escàs. La quantitat era un xic pobre però anaven repostant tot el que es gastava. Malgrat això l'embotit era bo, sobretot el fuet i els formatges, així com el llom embotxat.


De dolços m'esperava alguna coca casolana i no pastes envasades de xocolata i melindros però almenys oferien una oferta pels més llaminers.

Un punt bo eren els iogurts i els sucs de taronja i prèssec. També hi havia cafè amb llet o infusions.

I ja per acabar dir que el personal és atent i amable, intenten que et sentis a gust, com a casa però rural.

No hay comentarios:

Publicar un comentario