12/11/14

Bar Neptú Girona

Aquest restaurant si que no el coneixia ni n'havia sentit a parlar, però aquests dies que he estat a Girona per motius de feina la seva carta em va cridar l'atenció. Normalment mirava la seva carta però no m'atrevia a entrar perquè a dins no hi havia massa gent i no tenia cap referència. La veritat és que el dia que hi vaig entrar va ser perquè els menús de restaurants que havia mirat no em convencien massa, tot al contrari del que oferien aquest dia al Neptú.

Es tracta d'un restaurant molt cèntric, 

Al final van ser 3 dies els que hi vaig dinar.

Menú dia 1:

   
Mouse de foie amb confitura i torradetes: cal dir que aquest plat em va agradar molt i em va sorprendre que estés en el menú. La mouse de foie era molt fina i tant les torradetes de panses que l'acompanyaven com la confitura a combinar eren excel-lents. Presentat amb un bouquet d'amanida, no es pot demanar més.


Carpaccio de magre de porc amb verdures escabetxades: plat original i ben elaborat. Servit fred, una carn ben tendra i les verdures escabetxades molt ben aconseguides. El toc de pebre negre i el sèsam negre hi caien bé.


Brownie de xocolata amb escuma de vainilla: un postres diví. El brownie no està a la llista dels meus preferits però aquest no us el podeu perdre. Servit calent, lo suficient dens, sempre trobant les nous i molt ben presentat amb l'escuma. Aquestes textures sempre combinen bé, amb un toc de canyella per donar el punt a la vainilla.


Cal dir que el primer dia que hi vaig anar, com que vaig encertrar el menú de ple, vaig quedar molt contenta.

Menú dia 2:


Croquetes de rostit: presentades amb mesclum d'amanida. Les croquetes ben elaborades amb carn desfilagarçada del rostit i prou cremoses. L'arrebossat ben fet, cruixent i gens oleios.

 
Calamars a l'andalusa: una equivocació de plat, quan els vaig veure, quatre anelles, em vaig arrepentir tant de no haver demanat les mandonguilles. M'esperava els calamars tallats i no anelles.


Pastís de formatge: un bon tall d'un pastís fi, amb gust suau de formatge i combinat amb l'acidesa del cuolis de maduixa. Una bona combinació.


Menú dia 3:

Amanida Cèsar: no en  tenia res d'amanida Cèsar, simplement era una amanida amb enciams variats, tires de pollastre i croutons. La salsa cèsar no hi era per enllloc, quan jo me l'esperava, perquè m'agrada molt precisament. No sé perquè en diuen així si després no te la serveixen, creen falses esperances.


Aletes de pollastre especiades amb soja i mel: un plat molt ben executat, la mel amb la soja casen molt bé. Potser un xic escàs, acompanyat d'un flamet d'arrós que no hi anava però em van dir que me'l posaven al jo demanar quin acompanyament portava i al dir-me ells que res. L'arrós tenia un toc picant bo.


Brownie de xocolata: vaig repetir el mateix postres ja que em va agradar molt la primera vegada i aquest cop me'l van servir amb crema anglesa, enlloc de l'escuma que tant m'havia agradat, però vaja, així canvio.


Doncs res fins aquí les meves 3 experiències gatsronòmiques en aquest restaurant. Prou bé per fer-se'n una idea;

Punts a favor:

- Cuina casolana amb el toc innovador
- Prou ràpids
- Bona relació qualitat-preu, 10 euros el menú
- La cuina és rotllo gastrobar, un concepte més nou ara, amb productes bons i ben cuinats
- Bona presentació dels plats
- Local cèntric, net i modern

Punts en contra:

- Els falta dinamisme a l'hora de servir i més tracte amb el client, més salero
- No actualitzen el menú al facebook, cosa que va de conya per decidir

No hay comentarios:

Publicar un comentario