13/11/14

Granja Bescuit, menú

Aquests dies per Girona també he anat alguns cops al Bescuit. Els amos tenen dos locals un el Bescuit Migdia i l'altra el Bescuit Joan Maragall.

Jo vaig anar als dos, tot i que l'any passat ja en vaig provar un i em va quedar bon record, vet aquí la repetició.

Fan menús de diari a 10 euros amb cinc primers, cinc segons i postres a triar entre flam, mousse de xocolata, gelat, fruita o pudding.

Els locals són cèntrics per tant sempre solen tenir gent.
El personal és prou amable, uns més que altres. I la cuina és senzilla però amb algun plat que crida mes l'atenció.

Jo el primer dia hi vaig anar atreta pel bacallà amb samfaina, que m'encanta. Anem a veure el mneú d'aquell dia:

Menú dia 1:


Una curiositat de la carta del menú del dia és que cada dia hi ha una frase diferent que fa gràcia llegir

- Amanida de fruits secs i vinagreta de mel: senzilla, amb nous, pipes de carbassa, panses i papaia deshidrata crec (molt dolça), enciams i tomàquet. M'hi vaig haver d'agefir amaniment. - Bacalla amb xamfaina: ben feta la samfaina, la verdura ben cuita i un bon tall de bacallà


 - Mousse de xocolata: bona textura de mousse i gust bo de xocolata


Menú dia 2:


- Croquetes de pollastre: tenia ganes de menjar-ne ja que en tenia bon record de la última vegada, però jo no si han canviat la recepta o jo les recordava diferents, la qüestió és que em van decebre. Eren insulses i no s'hi notava el pollastre. De fet les que vaig tastar eren de pernil la última vegada, ara ho he llegit al post.


- Cuixa de pollastre amb salsa d'ametlles: la salsa molt bona, però primer vaig haver de retirar la pell del pollastre. Això mo em va agradar. L'acompanyament inicial era arrós però els hi vaig dir si me'l podien canviar i , després de preguntar-ho a la cuina, em van dir que si. No estava malament el canvi, potser un xic avinagrats els xampinyons.


- Mousse de xocolata: la vaig repetir i no ho havía d'haver fet ja que justament aquell dia no els hi havía quedat mousse, sinó més aviat flam, ja ho veieu.


Tot i no haver quedat prou satisfeta la última vegada, encara hi vaig anar un parell de vegades més ja que algun plat em va cridar l'atenció.

Menú dia 3:


- Albergínia farcida: no em van agradar, el farcit era de botifarra casi sencera posada al cim l'albergínia. Gens com m'imaginava ni com acostumo a menjar-les. A més la carn no era de qualitat.


- Bacallà a la muselina d'all: un bon tall de bacallà sobre un llit de verduretes, fins aquí molt bé. Ara bé, la muselina d'all era un allioli gratinat.


- Flam d'ou casolà: no em va agradar, no tenia aquells forats que fa el flam d'ou.


Menú dia 4:

Aquest dia vaig veure al menú de la seva pàgina web, que es on el consultava per saber que oferien, unes croquetes de formatge artesanes i vaig pensar, a veure si aquestes sí que són bones. Al final tenien croquetes però no de formatge, sinó de rostit. Bé, vaig pensar seran més bones que els pollastre, si mé sno, més gustoses.

- Croquetes de rostit: acompanyades d'amanida


- Entrama de vedella: anava amb patates fregides, però com que les posen rotllo congelades, prefereixo no menjar-les. La carn, en canvi, era bona i n'hi havia quantitat. Acompanyada de pebrots verds, suposo que al canvia'm les patates em van posar més carn, cosa que agraeixo.


- De postres vaig repetir una mousse de xocolata, que aquesta vegada si tenia la textura adequada, molt millor fins i tot que la primera vegada.

També afegiré que aquest últim menú el vaig fer al Migdia, cosa que vaig trobar el servei més amable.

Punts a favor:

- El servei és ràpid
- Els plats són abundants

Punts en contra:

- El servei podria ser més amable
- Les patates d'acompanyament les haurien de millorar o si les canvies, fer-ho, no suprimir-les i prou
- Poca oferta de postres, entenc que és un menú de diàri, però també hi ha molta competència
- Relació qualitat.preu justa

No hay comentarios:

Publicar un comentario