13/11/14

Un menú al @mescub

El Mes Cub és un restaurant de Girona molt dinàmic, sempre col-labora amb la ciutat, amb els seus sucs solidaris, amb sopars-tertúlia, amb balls a la terrassa. Per cert a la seva terrassa s'hi està molt bé per prendre una de les moltes cerveses que disposen.

Els sucs que elaboren amb fruita fresca i variada són bonissims així com les crepes que en fan de molts tipus. La seva cuina és més informal però molt agradable. Els menús de migdia són ràpids, la seva filosofia és que pots menjar bé encara que no tinguis molt de temps. Així doncs ells et serveixen el segon al cap de cinc minuts d'haver-te servit el primer. Jo el primer dia em vaig sorprendre i vaig pensar: enacara se'm refredarà però el segon dia ja em va anar bé. I realment menges bé amb poc temps :)

Vaig tenir l'ocasió d'anar-hi dues vegades ja que la primera em va agradar i volia repetir!


Fan un menú d'11 euros, que inclou tres primers que solen ser una amanida, una crepes i un altre plat, tres segons que són un peix fresc, carn a la planxa o algun guisat i postres com crepes de xocolata negre, blanca, amb llet, iogurt natural, fruita fresca, sucs, entre altres.
La proposta de menú la tenen apuntada a la pissarra, ja que és més desenfadat.
El servei és amable i eficient.

El primer dia vaig menjar:

- Una crepe de 4 formatges: presentada en un plat allargat, una crepe força gran i bona. Farcida d'una mescla de formatges i gratinada. Al cim un xic d'olivada que hi donava un bon toc.


 - El pa normal excepte el de llavors que era molt bo, amb un xic d'oli d'oliva verge extra que tenen i sal, encara millor


- Xurrasco de vedella: amb guarnició de patates fregides, ben fetes, cruixents. La carn bona i tendra.

 

- Una crepe de xocolata amb llet: deliciosa, bona mida i amb bona quantitat de xocolata. Una xocolata fina i bonissima


I el segon dia vaig optar per:

- Una crepe de sobrassada i mel: deliciosa, no em va decebre, la combinació de dolç i salat m'agrada i casa bé. També servida amb olivada i gratinada amb formatge.


- Hamburguesa casolana de vedella i albergínia: molt ben feta, la carn bona i amb la verdura queda harmoniosa i suau. Servida amb patates fregides més rosses. L'hamburguesa és gruixida però queda al punt de cocció.

Ja n'havia menjat una bona part
El Mes Cub sempre elabora hamburguess artesanes amb diferents ingredients com ara carbassó, dàtils, i altres que combinen bé.

- I de postres, adivineu, una crepe de xocolata amb llet. Si una cosa m'agrada sóc bastant d'idees fixes.

No hay comentarios:

Publicar un comentario