10/11/14

Pets de Girona

No sabia que a Girona es menjaven pets. Tot va començar gràcies al detall que va tenir una noia que va venir a fer pràctiques de dietètica i nutrició amb mi a la consulta i l'últim dia, va i em trobo una caixa del Forn Montserrat. Em diu són pets de Girona, un dolç que elabora aquesta pastisseria que ja coneixia ja que m'encanten els seus búlgars, entre altres pastes que fan.


El Forn Montserrat és una tradicional pastisseria de Girona situada al barri vell de la ciutat, a l'ombra de la basílica de Sant Feliu i la Catedral.
L'antic establiment, que es remonta al segle XIX i que es dedica a la pastisseria des de fa més de 80 anys és ben coneguda per molts gironins, ja que també té dues altres botigues més a Girona.


Aquest Forn treballa amb ingredients naturals del país, sense additius, ni conservants, ni colorants i això es nota en totes les seves pastes.


Els pets de Girona estan elaborats amb avellana, sucre i clara d'ou. Només amb aquests tres ingredients i aconsegueixen fer aquest dolç tan bo i fi.

Gràcies Coralí!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario