Quin dolç tan bo aquest que fan a la Pastisseria Surroca de Castelló d'Empúries, les Teules de Santa Maria.
"Diuen que si et menges dues d'aquestes Tecles sentiràs l'orgue de la basílica de Santa Maria de Castelló d'Empúries, sigui on siguis."
Cristina González De Prado
Guanyadora del concurs per posar nom a la pasta
Així jo ahir deuria haver sentit tot un concert perquè em vaig menjar moltes tecles. No les havía vist mai però són exquissites. Molt fines, fetes de pasta fullada, cobertes amb merengue sec i pinyons. Sentir l'orgue potser no però traslladar-te al cel si que ho aconsegueixen.
Estan elaborades artesanalment amb ingredients naturals: farina de blat, aigua, mantega, sucre, clares i rovells d'ou, pinyons i sal.
"Diuen que si et menges dues d'aquestes Tecles sentiràs l'orgue de la basílica de Santa Maria de Castelló d'Empúries, sigui on siguis."
Cristina González De Prado
Guanyadora del concurs per posar nom a la pasta
Així jo ahir deuria haver sentit tot un concert perquè em vaig menjar moltes tecles. No les havía vist mai però són exquissites. Molt fines, fetes de pasta fullada, cobertes amb merengue sec i pinyons. Sentir l'orgue potser no però traslladar-te al cel si que ho aconsegueixen.
Estan elaborades artesanalment amb ingredients naturals: farina de blat, aigua, mantega, sucre, clares i rovells d'ou, pinyons i sal.
No hay comentarios:
Publicar un comentario