14/11/14

De menús a l'Angelus

Aquest restaurant ja l'havía provat en altres ocasions, perquè la veritat és que m'agrada força. Trobo que els plats que ofereixen de menú estan molt bé i el local és acollidor. Fan un menú per 10 euros amb 4 primers, 4 segons i varis postres a triar. Els postres no els canvien gaire però vaja, és un bon lloc per fer un menú ràpid, ja que el personal va a la idea.

Ara us posaré alguns menús complerts i plats que he fet durant els meus dinars per Girona a l'Angelus.


- Amanida de pollastre, cúscus i poma: original i bona la mescla amb la poma cuita i el cúscus. La salseta molt encertada també. Una amanida molt complerta.

 
- Popets a la catalana: guisats, un plat molt ben cuinat, m'encanten els popets i a ells els hi queden molt bé. amb pèsols i bon suc.


 - Pastís de formatge: totalment casolà, força dens però molt bo. Servit amb xarop de xocolata.


Un altre menú:


- Escalopa de pollastre amb graten de patates: l'escalopa correcte i el graten molt bo, fet amb crema de llet i anet.


 - Granissat de iogurt: és un postres senzill però original, ja que de iogurt no n'hi solen haver de granissats i a més és molt fi i bo. Servit amb xarop de xocolata. Un postres lleuger i refrescant.


Seguim de menú:
 
- Amanida de tonyina: base d'emciam, mig tomàquet partit en dos, olives i tonyina al cim. Una amanida clàssica.


- Seitons fregits: molt ben fregits i ben frescos, servits amb patates fregides a daus, ben cruixents i bones.


- Pastís de formatge: el repeteixo ja que m'agrada molt com el fan. A vegades posen uns talls ben prims però.


I més menús:
 
- Amanida de salmó: senzilleta però bona. La mateixa base de sempre però amb talls de salmó.


- Rap a la marinera: correcte, fluixet, de bon digerir.


Un altre menú:
 - Musaka de carn: diferent de les muskes tradicionals, però també portava un llit d'albergínia, carn picada no se si de vedella, perquè vaig preguntar a la cambrera però no m'ho va saber dir, tomàquet laminat i formatge fos amb trossets d'anet. En conjunt era bona. M'agrada molt aquest entrant grec.


El menú d'aquest dia és el que més em va agradar, mireu:


- Amanida de formatge de cabra amb fruits secs: el que no diuen és el que els fruits secs, nous, panses, avellanes, ametlles i pipes són caramelitzats. A més la quantitat de formatge de cabra que hi posen està molt bé. La barreja de dolç i salat del formatge queda bonissim.


- Xai al forn: una carn espectacular, a la foto ja s'aprecia. Una carn melosa, molt ben estoveida al forn amb alls tendres i amb un gust i una olor que alimenta.Servida amb les patates característques de l'Angelus.


- Pastís de formatge: aquesta vegada un bon tros i decorat amb xarop de maduixa, que s'hi escau més que el de xocolata.


Aquest menú no el vaig encertar massa ja que hi vaig anar pel bacallà amb xamfaina i no em va saber agradar. A part que me'l van servir fred, la xamfaina era dura, la salsa de tomàquet no era massa bona i m'hi van posar ou dur al cim.



En canvi aquest altra dia vaig tornar a encertar:

- Amanida de formatge de cabra amb fruits secs: aquesta vegada el formatge de cabra anava servit entre dues rodelles de tomàquet.


- Mandonguilles amb sípia: ben acomseguides, sobretot la salsa i la sèpia tendra. La carn de les mandobguilles no tant però tampoc estava malament. M'agraden molt les mandonguilles, ja ho sabeu.


I l'últim dia el vaig despedir amb la meva amanida preferida: la de formatge de cabra amb fruits secs i de segon, tot i no tenir-ho clar, bingo, xurrasco amb ximixurri. Un bon tall de carn amb trossets de pebrot vermell i tomàquet ben especiats. No s'assemblava al ximixurri clàssic però estava bo. D'acompanyament m'hi van posar patates, tot i haver demanat que no, i després me les van canviar per espàrrecs verds.


De tots els dies que he estat a Girona aquest restaurant és el que més vegades he repetit, tant pel menú que ofereixen com per la proximitat amb el lloc del treball.

Tenen molta gent però ja hi pots anar ben puntual a la una que et serveixen ipso facto.

Punts a favor:

- La rapidesa del servei, excepte alguna vegada que han tardat entre el primer i el segon o per demanar els postres (sobretot quan han tingut més ple)
- El local tot vidre de cara al carrer, molt iluminat i acollidor, amb coixins que hi ajuden
- Plats ben elaborats i variació en el menú
- Relació qualitat-preu molt bona
- En el menú pots canviar l'aigua per un resfresc sense cap cost afegit
- A vegades m'han canviat una amanida del menú per una altra que no oferien però que m'agradav més

Punts en contra:

- El servei no és simpàtic
- Si preguntes pels ingredients d'algun plat els costa dir-te quelcom
- Sempre posen les mateixes patates d'acompanyament i això si hi vas sovint és un error, ja que per molt bones que estiguin a ningú li venen de gust cada dia. Amb aquest tema crec que els restaurants en general haurien de donar opcions per l'acompanyament.
- Un altra cosa és que a la majoria de plats de segon hi posen julivert sec, per decorar queda bé, però, primer seria millor posar-lo fresc i segona si menges cada dia de menú tampoc t'agrada trobar-lo sempre al plat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario