6/11/14

A la salut de Múrcia! :) @cervezasbizanti


Des de Múrcia ens arriba Bizantina, una cervesa artesana molt natural, on els seus autors han optat per utilitzar mètodes molt naturals per el·laborar-la, evitant afegir-hi sucres ni conservants.
El seu mestre cerveser, va iniciar la seva carrera cervesera cap allà l'any 2005, quan després d'assistir a un curs d'el·laboració de cerveses, li va picar curiositat i va decidir comprar-se un kit casolà per fer-ne a casa.
Tot i que segons ell mateix diu, els primers intents no li van sortir massa bé, no es va desanimar i assistir a un segon curs, aquest cop de la mà del mestre cerveser Alex Smith, de Naturbier (@naturbier), una altra fàbrica cervesera artesana situada a Madrid.

Nosaltres hem tingut el gust de poder provar la varietat de cervesa artesana de ordi, una cervesa de gust pronunciat, una mica amargant, de 5'5% d'alcohol
i d'un color marró fosc. La veritat és que té un toc una mica tèrbol, fa escuma amb facilitat i servida ben freda, com tota bona cervesa, deixa un gust en boca molt bo, amb un toc d'amargor que dura una estona i la fa molt agradable. La seva aroma ja ens avança el bon gust que trobarem al provar-la

L'empresa Bizantina ens ofereix dues varietats, la varietat de cervesa artesana negra i la de ordi que hem pogut provar.

Doncs des de Va de Teca, només em queda desitjar-vos molta sort en aquesta empresa d'el·laboració de cervesa, que de ben segur que tindrà èxit per la bona qualitat del seu producte.



No hay comentarios:

Publicar un comentario