9/1/14

Dinar de Reis

I ja arriben els Reis, la última festa de les vacances de Nadal. En part és una pena que s'acabin perquè això implica que tornem a la rutina del treball i que no fem festa. D'altra banda però m'agrada tornar a fer àpats de verdures i la meva carn o peix a la planxa i fruita, i això que nosaltres no és que hàgim tingut molt àpats feixucs, però entre alguns dinars familiars i les sobres del Nadal, hem arrastrat més guisats i torrons :)

Doncs el dia de Reis és bonic i la nit prèvia és màgica, perquè anar a veure esperar els Reis sempre m'encomana una mena d'alegria pels regals i tristesa perquè ja sé qui són i recordo el sentiment de quan era petita i l'enyoro :)

I ara al que anava a ensenyar el menú de Reis:

Per picar:

- Una amanida: una safata amb enciam, escarola (que ara al seu temps està ben bona), tomàquet, cogombre, ravanets i carrota. Amanida amb oli d'oliva verge extra, sal i vinagre balsàmic de Mòdena.


De primer:

- Uns gambons grans


De segon:

- Uns canelons artesans: fets per unes dones de la carnisseria del poble de la meva sogre. La veritat és que els fan bons, petits això si, però ja va bé.


De postres:
 
- Tortell de Reis: aquest any de massapà. A mi no em sap agradar, sempre el trec i faig feliç a qui el dono ;)


I una sorpresa molt vistosa:

Maduixes banyades amb xocolata negre. Ja sé que ara no és temps, però era un plat maco i la xocolata sempre agrada.


I per rematar un tallat llarg, com jo en dic, més quantitat de cafè descafeïnat i un raig de llet. Ben calent i bo!

No hay comentarios:

Publicar un comentario