2/1/14

Dinar de Sant Esteve

Com que per Nadal anem amb la meva família, per Sant Esteve toca anar amb els sogres :)

Un altre dinar bo!


Aquest any pollastre amb escamarlans i gambes. El fet és que aquest plat el vaig provar per primera vegada l'any passat, fet per la meva tia, boníssim, com tot el que ella cuina. I doncs aquest any, com la meva sogra n'havia fet anys anteriors i sabia que em va agradar el va fer per St. Esteve.


Hi va introduir gambes i sèpia també li va quedar molt bé, tant el punt de sofregit, amb les fruits secs picats com el toc de xocolata negre que hi va posar i que va ressaltar encara més el gust del plat. Una sèpia molt tendra.


De primer un entremès amb embotit variat: pernil salat, formatge curat, llonganissa, xoriç ibèric, gall d'indi natural, botifarra, llom i un ou dur.












I de postres torrons de Xixona i d'Alacant, que aquest any encara no n'havía menjat, i neules de xocolata. Un cafè amb llet per acabar el bon àpat i llestos.
 
Un bon dia de St. Esteve!

No hay comentarios:

Publicar un comentario