30/1/14

Nou col-laborador al blog: Sucralin

Tenim un nou col-laborador al blog, aquesta vegada dietètic. Sucralin és un edulcorant a base de sucralosa. I que és la sucralosa? Doncs ara us ho explico:

La sucralosa és un edulcorant de baixes calories que es fabrica un partir del sucre. És 600 vegades més dolç que el sucre. Es pot utilitzar com si fos sucre en una gran varietat d'aliments. La sucralosa pot servir com a substitut del sucre per reduir les calories d'una àmplia gama de productes, com per exemple begudes, fornejats, postres, productes làctics, fruites, xarops i condiments. La sucralosa va ser descoberta el 1976. Més de 100 estudis científics completats en els últims 20 anys han arribat a la conclusió de que la sucralosa és segura i que qualsevol persona la pot consumir. El 1990, la sucralosa fou aprovada per l'Administració d'Aliments i Fàrmacs dels Estats Units (FDA). A la Unió Europea es comercialitza amb el codi d'additiu E-955.


Aquesta informació ens serveix per beure que no tan sols és segura sinó que a més podem preparar una gran quantitat de plats amb moltes menys calories. Ben aviat prepararem una coca amb alguna fruita d'hivern...
 

1 comentario:

  1. no soc de edulcorants, no els coneixie, ho mirare per a la family

    http://losviajesysibaritismosdeauroraboreal.blogspot.com.es/

    ResponderEliminar