Dimarts passat va ser l'últim dia de l'any i com a tal s'ha de celebrar un xic més bé amb un bon sopar.
Aquest any hem decidit fer unes torrades de pagès amb mousse de tomàquet, Cheddar i pernil de gla.
Ingredients per 2 persones:
4 llesques de pa rodó
mousse de tomàquet "La Chinata"
formatge Cheddar
pernil de gla "Monsalud"
sal, pebre i oli d'oliva verge extra

Elaboració:
Torrem els llesques de pa, les untem amb la mousse de tomàquet, les salpebrem i en una hi disposem les llesques de pernil de gla i a l'altre llesques del cheddar. Un raig d'oli d'oliva i ja ho tindríem!
De postres uns kisses que ens van portar els meus pares de Nova York, bonissims, de xocolata negre, de xocolata blanca i de llet i ametlles, els més bons aquests :)
Aprofito per donar les gràcies a tots els que aneu seguint el meu blog i desitjar-vos un Bon Any Nou 2014!!


4 llesques de pa rodó
mousse de tomàquet "La Chinata"
formatge Cheddar
pernil de gla "Monsalud"
sal, pebre i oli d'oliva verge extra

Elaboració:
Torrem els llesques de pa, les untem amb la mousse de tomàquet, les salpebrem i en una hi disposem les llesques de pernil de gla i a l'altre llesques del cheddar. Un raig d'oli d'oliva i ja ho tindríem!
De postres uns kisses que ens van portar els meus pares de Nova York, bonissims, de xocolata negre, de xocolata blanca i de llet i ametlles, els més bons aquests :)
Aprofito per donar les gràcies a tots els que aneu seguint el meu blog i desitjar-vos un Bon Any Nou 2014!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario