30/1/14

Fideus d'arrós tailandesos

Fruit del nostre viatge de noces a Tailàndia i de la meva curiositat culinària, sempre llegeixo receptes d'altres països en blocs amics, ja que és molt interessant la cuina d'altres països. A més sembla estrany com un plat et pot traslladar a un determinat lloc.

Jo sóc totalment partidària de consumir productes frescos i d'aquí la zona, Km 0 que en diuen ara! Però de tant en tant fer alguna recepta diferent també està bé. En aquesta ocasió hem fet uns fideus d'arrós que vam comprar a l'Auchan  pel pont de desembre passat.

Ingredients per a 2 persones:

200 g. de fideus d'arrós tailandesos
2 carrotes de la pagesa
2 cebes mitjanes de Figueres
1 porro
1 grapat d'anacards
oli d'oliva verge extra
gingebre Gourmet Garden
pebre negre i sal
salsa de soja

Elaboració:

Remullem els fideus d'arrós amb aigua calenta durant 5 minuts aproximadament.
Mentres pelem les cebes i les tallem ben fines per tal de caramelitzar-les. Hi afegim la carrota tallada a daus petits i el porro a tires i sal. Deixem que es fregeixi tot i hi evoquem els fideus d'arrós, els anacards i gingebre. Remenem i hi posem un xic de pebre. I ja ho tindríem!


Presentació:

Es pot amanir el plat amb una mica de salsa de soja si es vol.
Queda un plat molt gustós i especiat per la presència del jengibre, el qual li confereix un toc especial. A la vegada és un plat sa, ja que està elaborat amb verdures d'aquí i anacards, ambdós ingredients cardiosaludables.

2 comentarios:

  1. A mi m'agrada molt, incorporar ingredients llunyans, poc coneguts a la nostra cuina, als plats que preparo a casa. Sí, d'acord, km 0, però per mi, i sobretot, producte de qualitat, coherent i cultivat amb consciència, que de Km 0 també hi ha molta boca i poca veritat, de vegades... Petons

    ResponderEliminar
  2. una recepta molt i molt original

    http://losviajesysibaritismosdeauroraboreal.blogspot.com.es/

    ResponderEliminar