Un plat que m'agradava molt de petita i em segueix agradant és el conill amb pebrot i tomàquet que fa la meva mare. És bo i sa, ja que el conill és una carn blanca i magre, i recordem que el tomàquet fregit amb oli d'oliva porta licopè, que és un excel-lent antioxidant i a tot això, si encara li sumem el pebrot vermell que ens càrrega de vitamina C, tenim com a resultat un plat molt cardiosaludable.
Ingredients per a 4 persones:
1 conill trossejat
8 salsitxes de porc
3 pebrots vermells
1 pot de salsa de tomàquet
oli d'oliva verge extra
sal i pebre
Elaboració:
Primer agafem el conill i les salsitxes i les fregim amb oli d'oliva. Una vegada fregida tota la carn, reservem.
A la mateixa cassola on hem fregit la carn hi posem els pebrots, ben rentats i tallats a trossets petits.
A mig fer els pebrots hi afgeim el pot de tomàquet que es vagi reduint. Una vegada cuits els pebrots i la salsa hi afegim la carn i salpebrem. Deixem al foc uns minuts per tal que tot s'assaoni i ja ho tindríem!
Ingredients per a 4 persones:
1 conill trossejat
8 salsitxes de porc
3 pebrots vermells
1 pot de salsa de tomàquet
oli d'oliva verge extra
sal i pebre
Elaboració:
Primer agafem el conill i les salsitxes i les fregim amb oli d'oliva. Una vegada fregida tota la carn, reservem.
A la mateixa cassola on hem fregit la carn hi posem els pebrots, ben rentats i tallats a trossets petits.
A mig fer els pebrots hi afgeim el pot de tomàquet que es vagi reduint. Una vegada cuits els pebrots i la salsa hi afegim la carn i salpebrem. Deixem al foc uns minuts per tal que tot s'assaoni i ja ho tindríem!
No hay comentarios:
Publicar un comentario