28/2/13

Un nou col.laborador: STAR




Quina il.lusió em va fer saber que l'empresa d'embalatge STAR estava disposada a col.laborar al nostre blog.
M'agrada embolicar regals, quasi més que obrir-los :), i ara gràcies a STAR disposaré d'una gran varietat de bosses de paper de colors, amb dibuixos nadalencs de cara a festes, platejades. També amb els seus papers a joc i diferents conjunts de llaços daurats, metàl·lics, vermells que acabaran de transformar el regal per tal que tingui una excel.lent presentació.

L'Empresa STAR és una empresa italiana fundada fa 40 anys, concretament a l'any 1963,  que inicialment es va especialitzar en cintes decoratives i, fa 20 anys, l'any 1993, al comprar Filcas, una empresa especialitzada en paper de regal, es va convertir en el primer grup europeu en produir i vendre cintes coordinades i paper d'embalatge de regals en les combinacions i grans proposicions, cosa que en fan tot un art.
La continuïtat de la investigació, permet a STAR oferir per primera vegada al mercat nous materials i processos originals en paper i cintes.
El mateix procés de producció i moltes màquines que s'usen per a la mecanització són patent exclusiva de l'empresa, el resultat de la constant i pacient investigació en els seus laboratòris especialitzats.
Els resultats són evidents en el producte final: bellesa, resistència i qualitat.
A través del procés de producció STAR cuida amb especial atenció el medi ambient. Tots els materials que ofereixen són garantitzats com a inofensius per a la salut, seguint les normes internacionals més recents.
 
STAR t'ajuda a presentar un regal de la forma més sofisticada i al teu gust, oferint un gran ventall de possibilitats i, així poder personalitzar no tan sols el regal sinó el seu embalatge, que és la seva forma de presentació. Un detall que STAR té molt en compte. Podem trobar des de papers més clàssics fins a últimes novetats. Destaquen els seus colors vius i alegres, així com metàl·lics i estampats.


Embolicar un regal sempre requereix imaginació, però STAR t'ho posa fàcil amb tota l'extensa gama de la qual disposen. Només heu de fer una ullada al seu amplissim catàleg i segur que veure-ho cosetes per embolicar qualssevol detall per amics, familiars o parella.

En els seus productes s'hi veuen reflexades les últimes tendències en moda i estils d'alta costura a través de diversos tipus de materials innovadors en el sector. Sempre estan a l'avantguarda de la moda.

Us ensenyo alguns dels papers de regal, bosses de diferents tamanys, sobres de colors i estampats, llaços i cintes que em van enviar. Tota una gran oferta que de ben segur que ja començaré a fer servir. Gràcies a STAR tindré la oportunitat de que pugui presentar el regal d'una forma personalitzada, triant el color de paper, llaç i bossa segons a qui vagi dirigit!

A mi especialment em va agradar la bossa vermella i també el sobre blau metàl·lic, que amb algun dels llaços platejats quedarà...


 


Si en voleu veure més no dubteu a visitar el catàleg que tenen a la seva pàgina web.

No hay comentarios:

Publicar un comentario