4/3/13

Un divendres de Kebab

Divendres, un dia que dius per fi s'ha acabat la setmana i comencen dos dies de relax, dos dies per dedicar-te a passejar, anar a fires gatsronòmiques, fer bons àpats, cinema, entre altres coses i disfrutar amb la teva parella i els familiars i amics. És un dia per començar-lo menjant alguna cosa que t'agrada, o sopar fora o anar a buscar una cosa econòmica i no massa sana però que ens encanta, un Kebab ;)

En aquesta ocasió el vam comprar en un lloc aprop d'on treballo. No era més bo que el que sempre acostumem a agafar, que és justament aprop d'on vivim però volíem provar aquest. Vam fer dos kebabs complerts de carn de vedella amb salsa de iogurt i una molt poc picant. El pa de pita és gran, la verdura correcte i la salsa de iogurt totalment casolana, n'estaven fent més just quan ens preparaven els nostres. La pega és que la carn ja està tallada, no la tallen al moment, molt mal fet per part seva, ja que la carn queda freda i a més fa gràcia que la vagin tallant al moment i més quan queda tota rossa, que és precisament quan és més bona. Aquí us deixo la foto d'un kebab que no repetirem:



No hay comentarios:

Publicar un comentario