20/2/13

Hamburguesa amb nucli de formatge d'ovella tendre Vega Sotuelamos

Avui hem fet un dinar diferent, senzill però bo :)
Hem comprat quatre hamburgueses de cavall, que te les fan al moment, et piquen un tros de carn de cavall ben magre, t'hi fan la forma i te la posen entre els plàstics, que no s'enganxi.
I gràcies als formatges que ens van enviar l'empresa Vega Sotuelamos hem decidit fer-nos dues hamburgueses amb un nucli del seu formatge, en aquest cas em fet servir el tendre. Anem a veure'n el procés:

Ingredients per a 2 persones:

4 hamburgueses de cavall, 2 per cap
2 talls generosos de formatge tendra d'ovella Vega Sotuelamos
pebre
oli d'oliva verge extra

Elaboració:

Agafem una hamburguesa de cavall i hi posem pebre i un bon tall de formatge, hi posem l'altra hamburguesa al cim, també amb un xic de pebre i ajuntem els costats d'una hamburguesa i altra perquè quedin ben unides. Hi posem un dels plàstics que portava per poder coure-la bé.

Posem un rajolí d'oli d'oliva a la planxa i quan aquest sigui ben calent i posem les hamburgueses. Les anem girant que es vagin coent bé de dins, ja que són força gruixudes i l'escalfor a d'arribar bé a dins l'hamburguesa per tal que es desfaci tot el formatge de dins.

Quan ens sembla que ja les tenim rossetes de fora però amb un toc més vermellós per dins , apaguem el foc i servim acompanyant-les amb un xips de iuca especiats. Uns xips ecològics de l'India que tenen un sabor pronunciat amb un lleuger toc picant. M'han agradat!



 
La veritat és que l'hamburguesa queda deliciosa amb tot el formatge desfet al seu interior. Bonissima gràcies al toc d'aquest formatge tan gustós.



No hay comentarios:

Publicar un comentario