14/2/13

Nou col.laborador: Gourmet Garden

Tenim un nou col.laborador al blog: Gourmet Garden. Són una empresa innovadora procedent d'Australia que disposa d'una gran selecció d'herbes i espècies naturals. Les seves herbes han estat recollides, rentades, tallades i envasades de forma higiènica per a proporcionar un toc especial a qualssevol plat. Es presenten en un comòde envàs en forma de tub de 80 g. Elaborats sempre amb herbes fresques de cultiu biològic, sanes, naturals, amb antioxidants i sempre a punt de fer-les servir.
A més diposen d'una gran varietat:

Alfàbrega: la trobem molt sovint als plats italians. És l'ingredient principal de la salsa pesto i queda exquisida amb tomàquets, all i esbergínies. També combina bé amb peixos, truites, com a amaniment d'amanides, sopes i salses. Ideal per a fer olis aromàtics, adobs o vinagre d'alfàbrega.



Orenga: és perfecte per al formatge, pizzes i amanides, com la caprese per exemple.



Picada d'all i julivert: és una mescla bona per a peixos i carns a la planxa, amanides, pastes, sopes, caldos, ous i patates.

Xile: s'utilitza molt a la cuina india, mexicana i asiàtica. És molt apropiada per a plats variats com currys, estofats, sopes, entre altres.


Coriandre: és un ingredient molt apropiat per a plats forts com curryso estofats. També va perfecte per a farciments de carn d'au i de caça, així com salses, amanides o en plats de verdures. Es pot afegir a les salses de tomàquet, beixamel o fins i tot sucs de tomàquet, cremes de carrota o de carbassa.


Gingebre: s'aplica a una gran varietat de plats, tan dolços com salats. Perfecte pel curry, adobs, ètc i també li dona un toc especial al peix i al marisc, a la carn d'au, verdures, pasta, així com postres, pastissos i galetes.



Anet: Ideal per a mariscos i peixos. Acompanya també formatges, ous, salses o es pot afegir també a alguna vinagreta per amanir.

Si visiteu la seva pàgina web podreu veure'n algunes receptes i propietats de les espècies.

Aquí tenim el lot que ens van enviar, amb nevereta inclosa :)
I ben aviat en farem una pluja de receptes!!!!!!!!!!!!



No hay comentarios:

Publicar un comentario