
A més diposen d'una gran varietat:
Alfàbrega: la trobem molt sovint als plats italians. És l'ingredient principal de la salsa pesto i queda exquisida amb tomàquets, all i esbergínies. També combina bé amb peixos, truites, com a amaniment d'amanides, sopes i salses. Ideal per a fer olis aromàtics, adobs o vinagre d'alfàbrega.
Orenga: és perfecte per al formatge, pizzes i amanides, com la caprese per exemple.
Picada d'all i julivert: és una mescla bona per a peixos i carns a la planxa, amanides, pastes, sopes, caldos, ous i patates.

Xile: s'utilitza molt a la cuina india, mexicana i asiàtica. És molt apropiada per a plats variats com currys, estofats, sopes, entre altres.
Coriandre: és un ingredient molt apropiat per a plats forts com curryso estofats. També va perfecte per a farciments de carn d'au i de caça, així com salses, amanides o en plats de verdures. Es pot afegir a les salses de tomàquet, beixamel o fins i tot sucs de tomàquet, cremes de carrota o de carbassa.
Gingebre: s'aplica a una gran varietat de plats, tan dolços com salats. Perfecte pel curry, adobs, ètc i també li dona un toc especial al peix i al marisc, a la carn d'au, verdures, pasta, així com postres, pastissos i galetes.
Anet: Ideal per a mariscos i peixos. Acompanya també formatges, ous, salses o es pot afegir també a alguna vinagreta per amanir.
Si visiteu la seva pàgina web podreu veure'n algunes receptes i propietats de les espècies.
Aquí tenim el lot que ens van enviar, amb nevereta inclosa :)
I ben aviat en farem una pluja de receptes!!!!!!!!!!!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario