Ingredients per a 2 persones:
- 4 patates de Galícia
- 2 cebes de Figueres
- 4 ous de pagès
- oli d'oliva verge extra
- sal i pebre
Preparació:
En primer lloc pelarem totes les patates, les netejarem i les tallarem en forma rectangular i de poc gruix, una mica a l'estil com si les féssim a la panadera, però una mica més petites.
Les posem a coure a foc lent amb una mica d'oli d'oliva a una paella i les tapem perquè ens quedin més tovetes.
A continuació també pelem les cebes i les tallem a mitges llunes d'una mida similar a les patates i les afegim a la paella.
Ho sal-pebrem tot i ho remenem bé.
Ho haurem de coure durant unes 25-30 minuts tot plegat, remenant de tant en tant per evitar que les patates i ceba de sota es rossegin massa.
Un cop veiem que la patata ja està toveta, podrem passar a batre els 4 ous, amb un polsim de sal.
Abans de buidar-hi els ous, remenem i aplanem una mica la patata i ceba per facilitar que l'ou s'hi barregi millor.
Al cap d'un parell de minuts, podem girar-ho tot plegat ajudant-nos d'una tapa amb cura que no se'ns trenqui la truita. Ho mantenim un parell o tres de minuts més per l'altra banda i ja tenim la nostra truita enllestida! :)
No hay comentarios:
Publicar un comentario