24/2/13

Truita de patates


Ingredients per a 2 persones:


Preparació:

En primer lloc pelarem totes les patates, les netejarem i les tallarem en forma rectangular i de poc gruix, una mica a l'estil com si les féssim a la panadera, però una mica més petites.


Les posem a coure a foc lent amb una mica d'oli d'oliva a una paella i les tapem perquè ens quedin més tovetes.


A continuació també pelem les cebes i les tallem a mitges llunes d'una mida similar a les patates i les afegim a la paella.


Ho sal-pebrem tot i ho remenem bé.


Ho haurem de coure durant unes 25-30 minuts tot plegat, remenant de tant en tant per evitar que les patates i ceba de sota es rossegin massa.

Un cop veiem que la patata ja està toveta, podrem passar a batre els 4 ous, amb un polsim de sal.


Abans de buidar-hi els ous, remenem i aplanem una mica la patata i ceba per facilitar que l'ou s'hi barregi millor.

Al cap d'un parell de minuts, podem girar-ho tot plegat ajudant-nos d'una tapa amb cura que no se'ns trenqui la truita. Ho mantenim un parell o tres de minuts més per l'altra banda i ja tenim la nostra truita enllestida! :)

No hay comentarios:

Publicar un comentario