Avui he dinat un risotto de tres tipus diferents d'algues que em van enviar l'empresa Porto Muiños, concretament una amanida de mar, que portava espaguetis de mar, enciam de mar i wakame. Anem a veure'n el procés:

Ingredients per a 2 persones:
Posem aigua en una tassa i hi posem una pastilla de brou desfeta a escalfar.
Agafem una paella i hi posem un raig d'oli d'oliva que cobreixi el fons. Quan estigui ben calent hi afegim l'arrós i el brou. Anem remenant que l'arrós vagi absorbint el brou i traient el midó.
Per altra costat, obrim el paquet d'algues, les posem al colador i les rentem varies vegades per treure'n l'excés de sal. Les tallem petites amb les tisores i les tirem a la paella on tenim l'arrós i el brou.
Anem remenant fins que el brou ja estigui absorbit. Finalment tallem unes làmines de formatge i el posem a la paella.

Ingredients per a 2 persones:
- 2 tasses d'arrós Dacsa
- 1 pastilla de brou de verdures
- oli d'oliva verge extra
- 1 paquet d'amanida de mar Porto Muiños
- unes làmines de formatge de barra per fondre
Posem aigua en una tassa i hi posem una pastilla de brou desfeta a escalfar.

Per altra costat, obrim el paquet d'algues, les posem al colador i les rentem varies vegades per treure'n l'excés de sal. Les tallem petites amb les tisores i les tirem a la paella on tenim l'arrós i el brou.
Anem remenant fins que el brou ja estigui absorbit. Finalment tallem unes làmines de formatge i el posem a la paella.
El resultado final es estupendo!!
ResponderEliminar