Avui he dinat un risotto de tres tipus diferents d'algues que em van enviar l'empresa Porto Muiños, concretament una amanida de mar, que portava espaguetis de mar, enciam de mar i wakame. Anem a veure'n el procés:
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgIo1fIDvZvLQAqYpb-i6VhUoBJojnYm1ylqLGxH4aOr2PgPjvqE0lcfZWvd-9O5NqKwlqF6SSmtv6E1SlY63Dp5Hjv0sYNko3ocDbTDDtfO_0vR7cFIn24mI-Ck7PsN9a6WKGoO_NfZTHx/s320/IMG_20130219_123546.jpg)
Ingredients per a 2 persones:
Posem aigua en una tassa i hi posem una pastilla de brou desfeta a escalfar.
Agafem una paella i hi posem un raig d'oli d'oliva que cobreixi el fons. Quan estigui ben calent hi afegim l'arrós i el brou. Anem remenant que l'arrós vagi absorbint el brou i traient el midó.
Per altra costat, obrim el paquet d'algues, les posem al colador i les rentem varies vegades per treure'n l'excés de sal. Les tallem petites amb les tisores i les tirem a la paella on tenim l'arrós i el brou.
Anem remenant fins que el brou ja estigui absorbit. Finalment tallem unes làmines de formatge i el posem a la paella.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgIo1fIDvZvLQAqYpb-i6VhUoBJojnYm1ylqLGxH4aOr2PgPjvqE0lcfZWvd-9O5NqKwlqF6SSmtv6E1SlY63Dp5Hjv0sYNko3ocDbTDDtfO_0vR7cFIn24mI-Ck7PsN9a6WKGoO_NfZTHx/s320/IMG_20130219_123546.jpg)
Ingredients per a 2 persones:
- 2 tasses d'arrós Dacsa
- 1 pastilla de brou de verdures
- oli d'oliva verge extra
- 1 paquet d'amanida de mar Porto Muiños
- unes làmines de formatge de barra per fondre
Posem aigua en una tassa i hi posem una pastilla de brou desfeta a escalfar.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgJodyGD9zs8Y7VJpe69yVemKeBH_9wiv4DPHitCDfMSji4mHOJmfVUY9RA2DEr9goDcXRDP7fdOhkSwV-9bCWkYbNtV7L63FZiDWsnAuJGnyMP8gR819q11H-2epb1lZKfkBQKOFkV880c/s200/IMG_20130219_123503.jpg)
Per altra costat, obrim el paquet d'algues, les posem al colador i les rentem varies vegades per treure'n l'excés de sal. Les tallem petites amb les tisores i les tirem a la paella on tenim l'arrós i el brou.
Anem remenant fins que el brou ja estigui absorbit. Finalment tallem unes làmines de formatge i el posem a la paella.
El resultado final es estupendo!!
ResponderEliminar