Avui dijous, un bon dia de la setmana perquè demà ja és divendres, si, por fin es viernes!!!!!
I avui un dels meus plats preferits, els macarrons. M'encanta com els fa la meva mare, amb bistec picat de vedella, una carn ben magre, i sofregit de tomàquet i ceba.
Ingredients per a 4 persones:
Elaboració:
Agafem una cassola ben gran i hi posem l'oli a escalfar. Quan sigui ben calent hi tirem la carn picada de vedella i la coem fins que sigui ben rossa. Aleshores hi tirem la ceba trossejada. Quan agafi bon color hi evoquem el pot de tomàquet i tapem que no esquitxi. Hi afegim un rajolí de vi negre. Una vegada tenim el tomàquet cuit, hi afegim un xic de sucre, sal i un raig de llet per amorosir.
Per altra banda, bullim els macarrons tal com indica el paquet. Colem i els barregem amb el sofregit de ceba i carn picada anterior. Hi espolsem un xic de pebre i una generosa quantitat de formatge.
Jo he fet servir formatge emmental, que és dolçet però, hi combina molt bé i es desfà perfectament.
Surten uns macarrons casolans bonissims i amb força carn.
Bon profit, que a mi ja me n'ha fet ;)
I avui un dels meus plats preferits, els macarrons. M'encanta com els fa la meva mare, amb bistec picat de vedella, una carn ben magre, i sofregit de tomàquet i ceba.
Ingredients per a 4 persones:
- 1 pot de tomàquet al natural
- 1 paquet de mig kilo de macarrons
- mig kilo de bistec picat de vedella
- 1 ceba grossa de Figueres
- força oli d'oliva verge extra
- 1 raig de llet semidesnatada
- 1 rajolí de vi negre
- sal i pebre
- 1 cullerada de postres de sucre
Elaboració:
Agafem una cassola ben gran i hi posem l'oli a escalfar. Quan sigui ben calent hi tirem la carn picada de vedella i la coem fins que sigui ben rossa. Aleshores hi tirem la ceba trossejada. Quan agafi bon color hi evoquem el pot de tomàquet i tapem que no esquitxi. Hi afegim un rajolí de vi negre. Una vegada tenim el tomàquet cuit, hi afegim un xic de sucre, sal i un raig de llet per amorosir.
Per altra banda, bullim els macarrons tal com indica el paquet. Colem i els barregem amb el sofregit de ceba i carn picada anterior. Hi espolsem un xic de pebre i una generosa quantitat de formatge.
Jo he fet servir formatge emmental, que és dolçet però, hi combina molt bé i es desfà perfectament.
Surten uns macarrons casolans bonissims i amb força carn.
Bon profit, que a mi ja me n'ha fet ;)
els millors del món oi??!! en menjaria cada dia , quina pinta!!!....petons
ResponderEliminar