14/2/13

Tornem al Calid Café

Dissabte passat vam anar a menjar fora, invitats pels meus pares mitjançant un whatsapp, al Calid Café.
La veritat és que el nom si escau, és un lloc acollidor on fan una cuina de casa però amb els seus tocs originals. Fan un menú de diari i un de dissabtes un xic més car, però la relació qualitat preu és excel·lent.

Aquell dia en el menú hi havia:

Primers:
  • Escarxofes confitades amb oli d'alfàbrega
  • Canelons de l'àvia
  • Amanida de formatge de cabra
Segons:
  • Rodó de xai farcit
  • Calamars a la planxa
  • Entrecot a la planxa 

Ja veieu que no hi ha molta varietat, però el que hi ha val la pena

Jo vaig optar per les escarxofes. Un plat excel·lent, em van dur els cors de l'escarxofa ben tendres sobre un llit de ceba cuita picada en brunoise, ben amanides amb l'oli aromatitzat amb alfàbrega i acompanyades d'enciam iceberg. Un plat deliciós.

 El meu pare va optar per l'amanida, molt maca, amb el seu formatge de cabra a la planxa i els fruits secs i ben amanida amb una vinagreta.


Ma mare i en Ramon van menjar canelons. També feien bona pinta.


De segons, a part del meu pare que va demanar entrecot, tots tres vam coincidir amb el xai. Mai l'havia provat farcit i cal dir que era una joia. Un tall ben melós i el farciment molt gustós, acompanyat de les seves patates, que són riquissimes. Sembla estrany com en poden arribar a ser de bones unes simples patates. La forma, la cocció, senzillament perfectes.


I ja per acabar el bon dinar que vam fer, no podia ser menys, un tiramisú de la casa. Un plaer pel paladar. Suau, amb el melindro de base ben mullat amb el cafè i amb una capa suau i cremosa de mascarpone amb cacau al cim. Me n'hagués pogut menjar dos o tres


Els meus pares van optar pel pastís de poma al seu estil. Una bona tria, ja que la presentació és bonissima, en un got, amb una base de poma cuita, un tros de pasta de full caramelitzat, una bola de gelat de vainilla i nata. Un vici per aquells que els hi agradi la poma cuita.


I amb els cafès, per acabar de rematar, unes galetes artesanes, detall de la casa, que crec que eren a base de coco i xocolata. Una espècie de cookie però que pel meu gust era més bona, no resultava tan seca com acostuma a ser.

En fi per repetir...

No hay comentarios:

Publicar un comentario