24/2/13

Patata i ceba, amb pernil i ou trencat


Ingredients per a 2 persones:


Preparació:

Pelem i netegem les patates i les tallem intentant donar-lis forma de patates a la panadera, de forma petita, una mica allargada i no més gruixudes d'un dit.
Després fem el mateix amb la ceba, tallada d'una mida aproximada i ho tirem tot junt, amb una mica d'oli d'oliva a la paella.


Mentre ho anem fent amb una mica de foc de viu, sal-pebrem tota la barreja i ho remenem bé. Si fa falta, tornem a tirar pebre i remenar al gust del consumidor.

Un cop tinguem la patata ben cuita i la tinguem al punt de rosseig que hi vulguem, ja podem afegir les llesques de pernil Espuña, que prèviament haurem preparat tallant cada llesca a tires fines per tal de poder-les tirar a la nostra barreja.


Ho remenem una mica perquè el pernil es faci lo just i acte seguit ja hi podem esclafar el nostre ou.


A partir d'aquí ja és a gust del consumidor. Si t'agrada notar l'ou cru entremig de la patata i ceba, ja ho pots treure i servir amb una llesca de pernil enrotllada al cim com a decoració.


Si ets dels que prefereix que tot estigui ben cuit, pots remenar l'ou perquè es barregi millor amb la patata i ceba i amb cosa de pocs segons veuràs com tant la clara com el rovell queden cuits.


I ja podeu començar a menjar, no sigui que es refredi! ;)


1 comentario:

  1. Em sembla un plat fantàstic, Lídia, perquè a més es pot servir com a tapa abans de començar amb el plat principal, o bé ser ell mateix el plat principal. molt complet! Petons

    ResponderEliminar