20/2/13

Risotto d'amanida d'algues

Avui he dinat un risotto de tres tipus diferents d'algues que em van enviar l'empresa Porto Muiños, concretament una amanida de mar, que portava espaguetis de mar, enciam de mar i wakame. Anem a veure'n el procés:

Ingredients per a 2 persones:

  • 2 tasses d'arrós Dacsa 
  • 1 pastilla de brou de verdures
  • oli d'oliva verge extra
  • 1 paquet d'amanida de mar Porto Muiños 
  • unes làmines de formatge de barra per fondre
 Elaboració:  

Posem aigua en una tassa i hi posem una pastilla de brou desfeta a escalfar.

Agafem una paella i hi posem un raig d'oli d'oliva que cobreixi el fons. Quan estigui ben calent hi afegim l'arrós i el brou. Anem remenant que l'arrós vagi absorbint el brou i traient el midó.
Per altra costat, obrim el paquet d'algues, les posem al colador i les rentem varies vegades per treure'n l'excés de sal. Les tallem petites amb les tisores i les tirem a la paella on tenim l'arrós i el brou.

Anem remenant fins que el brou ja estigui absorbit. Finalment tallem unes làmines de formatge i el posem a la paella.


1 comentario: