10/8/12

Paella

No sé per quina raó però a l'estiu sempre em ve més de gust menjar una paella. Serà perquè a les terrasses i als xiringuitos de la platja l'anuncien tant? :)
Doncs bé, nosaltres hem decidit fer-ne avui. Gràcies a diferents productes que han tingut el plaer d'enviar-nos Aneto, Calvo i Montsià hem fet una deliciosa paella, anem a veure com:

Ingredients per a dues persones:

- 500 ml de caldo per a paella Aneto
- 100 ml d'aigua
- mitja llauna de musclos naturals Calvo
- 200 g. d'arrós extra Monstià
- un grapat de pèsols
- oli d'oliva verge extra
- 1 pebrot italià mitjà

Elaboració:

Rentem i tallem el pebrot a daus petits. El posem a la paella per fregir am,b un xic d'oli d'oliva verge extra.


Quan estigui poc fet, hi afegim l'arrós. Ho anem coent tot i hi evoquem el caldo Aneto.


Quan bulli abaixem el foc i anem deixant que el caldo es vagi absorbint. Hi tirem els pèsols i un vaset d'aigua


Deixem uns cinc minutets més aproximadament, hi afegim els musclos en llauna Calvo i el seu suc.


Esperem dos minuts que l'arrós  reabsorbeixi el brou i apaguem el foc.


Deixem reposar un minut més i ja es pot servir!


 

1 comentario: