6/8/12

Gastronomia per Madrid, 1er dinar

La setmana passada, després de l'aniversari d'en Ramon i un dia abans del meu sant, vam fer una mini escapada a Madrid. Vam aprofitar un regal de la Vida es Bella que ens van fer uns amics pel casament. Així doncs vam triar per dormir una estada en un parador a l'hotel Botanico situat a Sant Lorenzo del Escorial. Era un paratge molt bonic, envoltat d'un bon paisatge i l'hotel era acollidor i bufó.  Ja al matí, després del magnífic esmorzar-buffet a la terrassa de l'hotel ja vam poder visitar l'Escorial i posteriorment acabar de passar el dia a Madrid fins l'hora d'agafar l'avió de tornada a Girona, amb un Ryanair.

El primer dia que vam arribar a Madrid, a les vuit del matí ja hi erem, un dels llocs que vam anar a visitar va ser "Caramelos Paco". Aquesta botiga té un aparador únic a Madrid: ple de centenars de caramels i piruletes de tots els colors, mida i sabors. Va ser oberta per Francisco Moreno i la seva dona Hipòlita, el 1936. En el seu interior, a més de caramels hi ha figuretes de sucre (conillets, porquets, ninetes, formatgets amb ratolins, etc.) De fabricació pròpia en la seva majoria.


 Pujant pel mateix carrer Toledo vam parar-nos a dinar a la "Taberna de San Isidro". Vam llegir el menú del dia a la pissarra de fora i vam decidir a entrar. El local tenia el seu encant, i el menjar no estava gens malament. Aquí teniu el menú de d'aquell dia.


Per beure una cervesa ben freda i una aigua amb gel, per passar la calor que feia, que entre tant caminar i la calor, ja teníem ganes de seure tranquilament a fer un bon àpat amb aire condicionat.

De primer jo em vaig demanar l'ensaladilla russa casolana, que és un dels meus plats preferits, i amb la calor que feia, entrava molt bé. llàstima que hi havia molta patata i poca verdura i tonyina, l'ou 
correcte. 

 
En Ramon es va demanar els xampinyons farcits de pernill a la planxa. Molt bons, però escassos.

 

Com a segon vam coincidir amb els ous trencats amb patates i pernil. Eren molt bons, no podíem anar a Madrid i no provar els seus "huevos rotos".


De postres, jo un pudin casolà molt bo, i la meva parella unes natilles, correctes.



 El menú va estar bé, tot casolà, el servei justet quan a amabilitat.

1 comentario: