4/10/11

Espaguetis a la carbonara amb philadelphia

Espaguetis a la carbonara
Feia temps que tenia una tarrina de formatge fresc Philadelphia a la nevera, perquè un dia la vam comprar que ens va fer gràcia. Però a l'hora de menjar-la, sempre passaven endavant altres productes, com els formatges, entrepans calents, escalivada, pizza, l'amanida especial nostre....

Així que un dia, visitant els blogs i agafant molt bones idees dels gastroblocaires, vaig decidir fer uns espaguetis a la carbonara fent servir aquest formatge en crema i bacon filetejat fregit.

És una recepta molt senzilla, ràpida i super gustosa, que agrada a tothom.

Inundats de formatge ratllat Edam
Ingredients per a dues persones:

- 200 g d'espaguetis secs
- 100 g. de bacon filetejat
- 1 tarrina de formatge Philadelphia
- Sal
- Oli d'oliva verge extra
- Pebre
- Formatge edam ratllat

Preparació:

Agafem una olla i posem aigua i un raig d'oli d'oliva a bullir. Hi afegim la pasta i la bullim els minuts que toquin per tal que quedi al dente. Quan arrenqui el bull hi posem una culleradeta de sal.
Per altra costat, agafem el les tires de bacon i les fregim. Reservem aquest oli. Quan tinguem els espaguetis bullits, els colem i els posem a la paella on em fregit el bacon. Hi evoquem la tarrina de philadelphia, el bacon tallat a daus petits, un toc de pebre i ho barregem tot.
Ara ja els podem emplatar i posar-hi formatge ratllat al cim, que es desfaci tot :)

A la vegada, si voleu cuidar la línia, és una bona manera de fer-los amb philadelphia o qualssevola altra marca, i si opteu per la light, encara millor. Aleshores també es pot canviar el bacon per gall d'indi o pernil salat! A gust de consumidor ;)

2 comentarios:

  1. Me parece una versión más ligera que la tradicional además de muy rica ;o)
    Un saludo,
    Palmira

    ResponderEliminar
  2. Muy original la versión de los espaguetis con philadelphia, deben de estar muy buenos.
    Muchas gracias por participar en el sorteo.
    Besos

    ResponderEliminar