![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgHc1f0H5IAxUiMHax2Ghks4QKoj3efxoXtSCSmcHLHyoBUKj8bBWuAVU5pLJQZW9-LjVFEPR9xxwHc5H9Mk6G9C2twFwPuIwwU-kTKfpYcFmXSlJU4gxfazP-wJ7dh76BeUVIfJXlsnlQ/s1600/queso_0020_arzua_0020_andolina2_h.jpg)
Característiques: Malgrat que la pasta és inesperadament suau, sembla més mantega que formatge, és molt aromàtic; el gust dolç a llet va guanyant confiança al paladar.
Consells de degustació: Assaboreix els seus sabors amb palets de pa o unta el formatge com si fos mantega amb un pa de pagès. Combina bé amb un vi blanc Ribeiro.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjkgioet-zQzgkmNDxAQFnqTLA5bH7mOREB_FqsVfTe-XuJrft0q9hpY1nUIErGd4InIDXB9S1_h3IfvsbFSSs-zjKGp0xtVoNPfT_hUL4ENGOCo6KacraKiFlAyFQHMX_1pk34_W1LFIc/s320/arzua.jpg)
Maduració: 15-30 dies
Pes i forma: 500 g.-3,5 kg. rodó
Dimensions: D. 10-26 cm. a 5-12 cm.
Llet: Vaca
Classificació: Semicurat
Productor: Varis
Cata: És un formatge molt sofisticat. La seva cremositat quan l'untes a la llesca és formidable. A mesura que el vas menjant vas notant el seu agradable gust dolç.
No hay comentarios:
Publicar un comentario