Rocs de xocolata |
Ingredients:
- Ametlles torrades
- Xocolata fondant
- Galetes caramel.litzades
- Mantega
Procediment:
S'agafa la xocolata fondant, es trenca tota en preses i es posa amb una cullerada de mantega al microones. Es vigila bé, que la xocolata no es cremi, anem comprovant que quedi tova. Quan estigui calenta, la traiem i la barregem tota amb la mantega fins que ens quedin totes les preses ben desfetes.
Per altra banda, posem les amtelles torrades i prèviament pelades en un mà de morter i les esmicolem. Hi afegim les galetes caramelitzades, també esmicolades. Una vegada ja tenim la mescla d'ametlla i galeta hi evoquem la xocolata fondant i ho barregem tot.
Anem agafant amb una cullera aquesta barreja de xocolata, ametlla i galeta i l'anem posant sobre una plata perquè la xocolata es refredi. Es pot refredar a temperatura ambient o bé posar a la nevera, si es vol fer més ràpid.
Quan ja s'ha refredat, s'arrenquen els rocs de la plata i ja els tindríem. A punt per postres o per acompanyar el cafè :)
Amb aquesta recepta participo al blog de Recetas Lianxio, que celebra el seu cumpleblog amb una Fira de xocolata.
Gracias Lidia!! Maravillosa receta para mi peque!!!!
ResponderEliminarQUE GUAY!! m'agradat molt aquesta recepta i dema mateixa la faré! encara que crec q sols utilitzaré chocolata, com si foren bombons ¿ixiran bons o em recomanes una altra forma?
ResponderEliminarHe estat mirant algunes de les receptes que tens al blog i em semblen molt interesants. Et seguixc per veure noves receptes :)
bss
mylittletreasuree.blogspot.com/