21/10/11

Rocs de xocolata

Rocs de xocolata
Avui us presentem un rocs de xocolata. Són molt fàcils de fer i queden bonissims!

Ingredients:

- Ametlles torrades
- Xocolata fondant
- Galetes caramel.litzades
- Mantega

Procediment:

S'agafa la xocolata fondant, es trenca tota en preses i es posa amb una cullerada de mantega al microones. Es vigila bé, que la xocolata no es cremi, anem comprovant que quedi tova. Quan estigui calenta, la traiem i la barregem tota amb la mantega fins que ens quedin totes les preses ben desfetes.

Per altra banda, posem les amtelles torrades i prèviament pelades en un mà de morter i les esmicolem. Hi afegim les galetes caramelitzades, també esmicolades. Una vegada ja tenim la mescla d'ametlla i galeta hi evoquem la xocolata fondant i ho barregem tot.
Anem agafant amb una cullera aquesta barreja de xocolata, ametlla i galeta i l'anem posant sobre una plata perquè la xocolata es refredi. Es pot refredar a temperatura ambient o bé posar a la nevera, si es vol fer més ràpid.

Quan ja s'ha refredat, s'arrenquen els rocs de la plata i ja els tindríem. A punt per postres o per acompanyar el cafè :)

Amb aquesta recepta participo al blog de Recetas  Lianxio, que celebra el seu cumpleblog amb una Fira de xocolata.

2 comentarios:

  1. Gracias Lidia!! Maravillosa receta para mi peque!!!!

    ResponderEliminar
  2. QUE GUAY!! m'agradat molt aquesta recepta i dema mateixa la faré! encara que crec q sols utilitzaré chocolata, com si foren bombons ¿ixiran bons o em recomanes una altra forma?

    He estat mirant algunes de les receptes que tens al blog i em semblen molt interesants. Et seguixc per veure noves receptes :)

    bss
    mylittletreasuree.blogspot.com/

    ResponderEliminar