29/10/11

Menús especials de Fires i Festes de Sant Narcís a Girona

Del 28 d’octubre al 6 de novembre, els establiments de Girona celebren les Fires de Sant Narcís, i per fer-ho han preparat menús adaptats a les dates festives de la ciutat. Son restaurants de Girona i rodalies els que ens oferiran un menú especial de Fires.

Pels que decidiu apropar-vos-hi, uns presentem alguns dels primers plats que podreu degustar: coca amb pollastre escabetxat i microamanida de brots, milfulles d’albergínies i formatge emporità o farcellets de col i carn fets a la casa.

Acompanyats d’uns segons plats com bacallà amb mussolina d’all, rogers i crema de ceps o canelons de rostit d’ànec amb beixamel de ceps.

Tot això arrodonit amb postres sugerents i vins especials de la zona.

Els preus d’aquests menús són molt variats i podreu trobar-ne des de 12 € fins a 45 €. Aquells que vulgueu visitar les festes podreu posar el punt final amb un bon àpat, especial de Sant Narcís.

Els establiments on podem degustar aquest menú de Fires són:
- Restaurants de Girona Amaranta, La Calèndula, Cal Ros, El Cul de la Lleona, Garum Gastronòmic, Granja Bescuit Maragall, El Ginjoler, Draps Mimolet, München, Portabellini, El Pou de Bellsolà, Suca Mulla, El Teatret, Teckné.
- Restaurants dels voltants de Girona Balneari Vichy Catalan (Caldes Malavella), Can Joan d'Adri (Canet d'Adri), Maràngels (Sant Gregori), Mas Casilda (Bescanó), Ravonibus (Rabós del Terri), Vilanova (Salt)

Enllaços relacionats
Associació d’Hostaleria Girona

No hay comentarios:

Publicar un comentario